ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Έγιναν οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις... από Σαλγκάδο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπρου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Αναλυτικά:

Για το προπονητικό κέντρο: «Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεράστια έργα στο προπονητικό κέντρο, στους αγωνιστικούς χώρους, στην ακαδημία και στην πρώτη ομάδα, έχει δημιουργηθεί το γυμναστήριο πλήρες εξοπλισμένο. Εχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, όμως η εξέλιξη δεν σταματά. Υπάρχει το πλάνο τα τρία γήπεδα της ακαδημίας να γίνουν κανονικού μεγέθους γήπεδα. Στόχος είναι με το τέλος της ακαδημίας αλλά της πρώτης ομάδα να ξεκινήσουν κάποια έργα εκεί πέρα. Το ότι η ομάδα πάει καλά οφείλεται και στη δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση όσον αφορά αυτό το θέμα».

Για τη νέα χρονιά: «Σίγουρα πρέπει να βγαίνουμε πιο σοφοί, να βλέπουμε τα λάθη μας. Νομίζω η εμπειρία είναι κάτι που θα βοηθήσει για να μην κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Η αλήθεια είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε μια τόσο ισχυρή κίνηση, και είναι αλήθεια ότι η εκάστοτε κίνηση έμενε μόνη της, όμως παίζει ρόλο το οικονομικό σίγουρα. Θεωρώ πως είναι εύκολο να δαπανήσεις πολλά λεφτά σε μια χρονιά και να κάνεις την έκπληξη, όμως δεν θέλουμε να είμαστε πυροτέχνημα. Χρειάζεται υπομονή και να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

Για τη περίπτωση του προπονητή: «Έχουμε προπονητή αυτή τη στιγμή και αφού το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη θα ήταν άσχημο να μιλάμε για οτιδήποτε τώρα. Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους. Σίγουρα όμως είναι μια περίοδο στην οποία όλοι κρίνονται. Όσο περνάει ο καιρός θα μπαίνουμε στα πιο βαθιά του προγραμματισμού».

Για τον Βαλακάρι: «Ανήκει στην ομάδα μας αυτή τη στιγμή, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει, αλλά ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις ποτέ. Αν δεν κάνω λάθος το συμβόλαιο του λήγει τη νέα χρονιά, όμως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή».

Για τον Σαλγκάδο: «Βρίσκεται στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή. Έχουν αρχίσει οι πρώτες σκέψεις, οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις. Θέλουμε να κτίσουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν όσο πιο νωρίς γίνεται. Θέλουμε να συνδυάσουμε και το κυπριακό στοιχείο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος θέλει επιτυχίες, ήδη έγιναν κάποια βήματα, όταν έρθουν οι επιτυχίες θα έρθει ακόμη πιο κοντά, αλλά υπάρχει μια σταθερή βάση οπαδών. Θα δώσουμε έμφαση και στις ακαδημίες μας, ήδη έχουν γίνει κάποια βήματα, όπως ο Αλέξανδρος Σπόντας που πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής φέτος».

Για το γήπεδο: «Υπάρχουν σκέψεις, έγινε μια πρόταση, παραμένει στο ενδιαφέρον μας το γήπεδο της Γεροσκήπου. Είμαστε πρόθυμοι να το συζητήσουμε, σίγουρα είναι πολύ περισσότερο έδρα από το Στέλιος Κυριακίδης. Δεν είναι ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Όσο περνάει καιρός θα δούμε τι θα γίνει αυτό το ζήτημα, τώρα προέχει το προπονητικό κέντρο»

Για τον στόχο της ομάδας: «Να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο όσο δύσκολο και αν είναι αφού το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα».

Αγωνιστικά νέα: «Ίσως γυρίσει και ο Φυλακτού, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Νέα ανατροπή για το Παραλίμνι που κέρδισε την Πάφος FC... και συνεχίζει να ελπίζει για τη παραμονή του
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ