ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 sports

Πάφος: Τηλεοπτικά τα φιλικά στην Αυστρία

Η σχετική ενημέρωση

Το Δελτίο Τύπου για τα φιλικά παιχνίδια της Ανόρθωσης τα οποία θα προβληθούν αποκλειστικά μέσω των καναλιών CablenetSports.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δίπλα στην Κυπελλούχο 2023 -24, Πάφος FC, θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά η Cablenet με φυσική παρουσία στην Αυστρία.

Ο τηλεοπτικός χορηγός της Παφιακής ομάδας θα μεταδώσει ζωντανά τα 3 από τα 4 φιλικούς αγώνες της Παφικαής ομάδας επί Αυστριακού εδάφους, με τον κόσμο των γαλάζιων να αναμένει μια διαφορετική τηλεοπτική εμπειρία που θα προσφέρει η Cablenet για την ομάδα τους.

Ο τεχνικός της ομάδας Χουάν Κάρλος Καρσέδο θα βάλει τις βάσεις στην Αυστρία και η Cablenet δεν θα μπορούσε να απουσίαζει, μεταφέροντας αρκετό υλικό αποκλειστικά για τους συνδρομητές της λίγο πριν την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της Παφιακής ομάδας.

Οι κυπελλούχοι θα δώσουν σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις και η αθλητική τμήμα της Cablenet θα σας τους μεταφέρει ζωντανά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Η αρχή θα γίνει με την 2η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου στις 28 Ιουνίου, στις 30 Ιουνίου θα προβάλει τηλεοπτικά την αναμέτρηση με την Λέγκια Βαρσοβίας ενώ η σειρά των φιλικών αναμετρήσεων θα κλείσει με την Κυπελλούχο Κύπρου Πάφος FC να αντιμετωπίζει τον Κυπελλούχο Ελλάδος Παναθηναϊκό στην πρόβα τζενεράλε πριν τον 1οι Ευρωπαϊκό αγώνα της Παφιακής ομάδας.

Αναλυτικά:
28 Ιουνίου στις 19:00 (Ώρα Κύπρου) Bayern Munich II vs Pafos FC στο Cablenet Sports 1
30 Ιουνίου στις 19:00 (Ώρα Κύπρου) Legia Warsaw vs Pafos FC στο Cablenet Sports 2
3 Ιουλίου στις 19:00 (Ώρα Κύπρου) Panathinaikos vs Pafos FC στο Cablenet Sports 2

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση