ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: Τα «μπαμ» από Αγγλία έχουν εξήγηση: Τζέρεμι Στιλ!

Ανακοινώθηκε ο νέος τεχνικός διευθυντής

Αν και φαίνεται πως έπαισε δουλειά εδώ και καιρό, ανήμερα 15Αυγούστου ήρθε η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Τζέρεμι Στιλ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της Πάφος FC. Ο Στιλ προφανώς και είχε εμπλοκή στην προσθήκη του Πάντσον και την κάθοδο στην Κύπρο του Λέντλι.

Πάφος: Μετά τον Πάντσον, Λέντλι!

Η ανακοίνωση:

«Ο Jeremy Steele (Τζέρεμι Στιλ), με πλούσιο βιογραφικό στο Αγγλικό Ποδόσφαιρο θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της Πάφος FC. Ο Στιλ θα έχει την πλήρη ευθύνη για την πρώτη ομάδα, το τμήμα scouting, την ανάπτυξη και εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και την Ακαδημία της ομάδας μας.

Ο Στιλ διαθέτει πλούσια εμπειρία σε ομάδες της Premier League. Έχει εργαστεί στις Portsmouth FC, Chelsea FC και Stoke City ως προπονητής της Ακαδημίας και επικεφαλής των ακαδημιών, καθώς και ως επικεφαλής του τμήματος scouting της West Ham United.

Είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της FC Analytics, που συνεργάζεται με κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως οι AC Milan, Leeds United, West Ham United και Glasgow Rangers και είναι επικεφαλής και Σύμβουλος του κορυφαίου λογισμικού αναζήτησης ποδοσφαιριστών (scouting) στην Ευρώπη -Double Pass-, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη των ομάδων και των νεαρών ταλέντων.

Καλωσορίζουμε τον Jeremy Steele στη μεγάλη οικογένεια της Πάφος FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ρομάν Ντουμπόφ, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε τον Jeremy στην Total Sports Group. Πιστεύουμε πως θα φέρει νέα τεχνογνωσία και προκλήσεις στην ανάπτυξη του scouting και των νεαρών ποδοσφαιριστών. Αυτός είναι ο τομέας στον οποίο χρειαζόμαστε την περισσότερη βελτίωση και για τον λόγο αυτό εξετάσαμε ενδελεχώς τους υποψήφιους για τη θέση αυτή».

Με τη σειρά του ο Στιλ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του Group και πιστεύω στην προοπτική και τις δυνατότητες αυτού του εγχειρήματος. Θα κάνω ό,τι καλύτερο για να βελτιώσω το τμήμα αυτό του ομίλου και να το φέρω σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X