ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάφος: Πήρε το χαρτί απόλυσης

Πως εξηγεί το διαζύγιο ο Νουμπόφ

Η Πάφος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί την απομάκρυνση του Κάμερον Τόσακ από τον πάγκο της ομάδα.

Η ενημέρωση:

Η ΠΑΦΟΣ FC και ο προπονητής Cameron Toshack κατέληξαν σε συμφωνία για τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών κοινή συναινέσει.

Τόσο το Σωματείο όσο και ο Προπονητής αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία μετά από προσεκτική σκέψη, επικεντρωμένοι στο μέλλον. Και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και την ικανοποίηση από την εργασία και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν.

Ο Cameron προσλήφθηκε ως επικεφαλής προπονητής της πρώτης ομάδας τον Δεκέμβριο του 2019 μετά την αποχώρησή του από την Ακαδημία της Swansea City. H ΠΑΦΟΣ FC θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Cameron και το επιτελείο του για τη συμβολή τους στην εξέλιξη της ομάδας κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Η ομάδα μας θα θυμάται πάντα τα θετικά αποτελέσματα της δουλειάς του, με τον Cameron να είναι ο μόνος προπονητής που κατάφερε να νικήσει με την ομάδα μας δύο φορές τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας.

Roman Dubov: « Ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις και για τις δύο πλευρές, που λήφθηκε μετά από μια πολλή σκέψη, αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Εκτιμούμε το έργο που πρόσφερε ο Cameron και οι συνεργάτες του προς την ομάδα. Θα θεωρούμε πάντα τον Cameron ως ηγέτη μας, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στην ανάπτυξη της ομάδας. Τον ευχαριστούμε για τη δέσμευσή του, την αφοσίωσή του και τη συνεισφορά του όσον αφορά το περασμένου έτος και ευχόμαστε στον ίδιο και το επιτελείο του τα καλύτερα για το μέλλον.»

Το Σωματείο μας ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξή τους και προσβλέπει σε νέες νίκες της Πάφου στο γήπεδο!

 

ΠΑΦΟΣ FC: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ CAMERON TOSHACK Η ΠΑΦΟΣ FC και ο προπονητής Cameron...

Δημοσιεύτηκε από PAFOS FC στις Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση