ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Μπορεί ν’ αλλάξει την ιστορία;

Κυνηγούν το κάτι παραπάνω..

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Πάφος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει πολύ ψηλά.

Μέχρι την τελευταία μέρα των μετεγγραφών στην Πάφο έκαναν μετεγγραφές. (Είναι όντως πολλά τα λεφτά, που λέει και η ρήση. Κάποιοι δε από τους μετεγγραφέντες είναι ονόματα… βαριά για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Μπακαρί Σακό, Τζέισον Πάτσιον, Ντάνι Ουίλιαμς είναι... τρία από αυτά τα «μεγάλα» ονόματα.

Ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC Ρομάν Ντουμπόβ μίλησε, πριν από λίγες μέρες στην Cablenet και μεταξύ άλλων είπε: «Εδώ είμαστε για να αλλάξουμε την ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, όχι μόνο της Πάφου. Να βελτιώσουμε όλους τους τομείς εντός κι εκτός γηπέδου. Αν γίνει αυτό, θα τα καταφέρουμε».

Λόγια μεγάλα… Αν θα γίνουν πραγματικότητα, δεν το ξέρουμε. Μακάρι, για να αποκτήσει η Πάφος μια ομάδα δυνατή. Μόνο καλό θα κάνει στο ποδόσφαιρο μας. Η αλήθεια πάντως είναι ότι από τον καιρό που ήμουν πιτσιρικάς, η Πάφος, είτε επί καιρώ ΑΠΟΠ και Ευαγόρα, είτε μετέπειτα, ήταν ομάδα ασανσέρ.

Αυτή την φορά όμως φαίνεται πως έχει την… κινητήριο δύναμη (χρήματα και πλάνο), για να κάνει σπουδαία πράγματα. Πιστεύουμε ότι όταν οι νέοι παίκτες προσαρμοστούν και η νέα Πάφος αποκτήσει ομοιογένεια θα είναι ικανή για σπουδαία αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X