ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Πάφος: Με Παπαδούδη στο τέρμα (11αδα)

Οι επιλογές του Καρσέδο

Η Πάφος ταξιδεύει στο Παραλίμνι σήμερα για να αντιμετωπίσει στις 19:00 την ουραγό της βαθμολογίας ΕΝΠ σε ένα παιχνίδι που είναι must win για την ίδια για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο Παπαδούδης βρίσκεται κάτω από το τέρμα με τους Λουίζ και Λουκάσεν στο κέντρο της άμυνας. Ο Κορέια και ο Μίμοβιτς θα είναι στα άκρα της αμυντικής γραμμής.

Σούνιτς, Ντράγκομιρ και Πέπε είναι στον άξονα, με τον Ντιμάτα στη γραμμή κρούσης και τους Ζάζα και Όρσιτς να τον πλαισιώνουν.

Η ενδεκάδα της Πάφου: 

Παπαδούδης, Νταβίντ Λουίζ, Ντιμάτα, Ζάζα, Όρσιτς, Μίμοβιτς, Λουκάσεν, Σούνιτς, Ντράγκομιρ, Κορέια, Πέπε

Στον πάγκο: Κορτέρ, Μιχαήλ, Πηλέας, Γκολντάρ, Μπρούνο, Κίνα, Μπασουαμινά, Γκεσάντ, Όντεφαλκ, Λάνγκα και Άντερσον Σίλβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X