ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Λίφτινγκ στην άμυνα

Ετοιμάζει νέα αμυντική τετράδα η Παφιακή ομάδα

Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά στην Πάφο έχει ήδη ξεκινήσει, με την ομάδα να θέλει να εντάξει στο δυναμικό της παίχτες, οι οποίοι θα της αυξήσουν την ποιότητα και την εμπειρία στην αμυντική της γραμμή. Με τις κινήσεις αυτές η παφιακή ομάδα θα αποκτήσει βάθος στο ρόστερ της, κάτι το οποίο της έλειπε αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Την σεζόν που μας πέρασε είχε στο δυναμικό της 4 κεντρικούς αμυντικούς. Εξ αυτών είναι και ο Αλέξανδρος Μιχαήλ οπου έγραψε μόλις 1 συμμετοχή. Στη δεξιά της πλευρά είχε το Ζορντάν Ικόκο και ως αναπληρωματικό το Μάριο Δημήτριου. Ο Κύπριος δεξιός μπακ όποτε χρειάστηκε, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο. Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ήταν τιμωρημένος ο Ζουνίνιο, ο Δημητρίου πήρε την θέση του στην βασική εντεκάδα, παρόλο που είναι δεξιός οπισθοφύλακάς καλέστηκε να καλύψει το αριστερό άκρο και τα πήγε περίφημα. Από το συγκεκριμένο γεγονός παρουσιάζεται η έλλειψη στο αριστερό άκρο της άμυνας της Παφιάκης ομάδας. Ο αναπληρωματικός στο αριστερό άκρο είναι ο Καραμπάτζε οπου κατέγραψε ελάχιστα λεπτά.

Σκοπός της Πάφου είναι να ενισχυθεί στην άμυνα και με παίκτες από τον κατάλογο Β’ ή και με γηγενείς ποδοσφαιριστές που και πάλι δεν παίρνουν θέση ξένου/κοινοτικού. Η ομάδα προγραμματισμού θέλει να ενισχύσει το ρόστερ με ολοκληρωτική αμυντική γραμμή, αποτελούμενη από δυο κεντρικούς αμυντικούς και από ένα δεξιό και αριστερό οπισθοφύλακα.

Με την προσθήκη αυτόν των ποδοσφαιριστών η ομάδα από τη Πάφο θα πέτυχει τόσο στο να αυξήσει τις επιλογές της στην αμυντική της γραμμή, αλλά και να προσθέσει ποιότητα . Έτσι θα αποκτήσει μια άλλη δυναμική που θα της δώσει τη δυνατότητα να παλέψει για τους στόχους της, που δεν είναι κάτι άλλο από το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο και κάποιο τίτλο.

Νικόλας Παρίσης

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση