ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος FC: Ξανά μανά... Τιμούρ

Φαίνεται να επανέρχεται η περίπτωση του Γεωργιανού για τον πάγκο των «γαλάζιων»

Μπορεί ο Τιμούρ Κετσπάγια να έπαιξε και στο πρόσφατο παρελθόν για τον πάγκο της Πάφου για να είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Μπεργκ, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε ελεώ του συμβολαίου του με την ΚΟΠ. Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γεωργιανός τεχνικός κάνει «γκελ» στους ιθύνοντες των «γαλάζιων» προκειμένου να αναλάβει την ομάδα από τη νέα σεζόν.

Αυτή τη στιγμή ο Τιμούρ διατηρεί συμβόλαιο με την ΚΟΠ αφού από τον Ιούνιο του 2022 βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Παρόλα αυτά, ο 55χρονος τεχνικός συνεχίζει να ενδιαφέρει την Παφιακή ομάδα με τον Ρομάν Ντουμπόφ να προσφέρει γη και ύδωρ στον Γεωργιανό προκειμένου να καθίσει στο «τιμόνι» της ομάδας και να διαδεχθεί τον Μιγκέλ Σαλγκάδο.

Φυσικά για να πραγματοποιηθεί το όλο deal και οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία, θα πρέπει η ΚΟΠ να ανάψει το «πράσινο» φως στον Τιμουρ έτσι ώστε να μπει σε διαπραγματεύσεις με τους «γαλάζιους».

Εννοείται πως ο τελευταίος λόγος ανήκει στον 55χρονο τεχνικό μιας και ανέλαβε σχετικά πρόσφατα την Εθνική ομάδα και μπορεί να θεωρεί ότι ο κύκλος του ακόμα δεν έκλεισε.

Από εκεί και πέρα στην Παφιακή ομάδα δεν θέλουν να κάνουν την όποια βεβιασμένη κίνηση και το θέμα του προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση