ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάφος FC: Πρόταση για δυο γκρουπ των εφτά!

Η επιστολή της παφιακής ομάδας στην ΚΟΠ

24sports team

info@24sports.com.cy

Μία από τις ομάδες η οποία εκπροσωπείται στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και μέχρι σήμερα δεν είχε εκφράσει επίσημα τη θέση της ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας που θα λάβει χώρα σε λίγες ώρες, ήταν η Πάφος.

Όπως τόνισαν τις προηγούμενες ημέρες ιθύνοντες του συλλόγου, περίμεναν πρώτα να ακούσουν και να αξιολογήσουν τις προτάσεις που τέθηκαν επί τάπητος πριν τοποθετηθούν.

Όπως μετέδωσε το ΣΠΟΡ FM 95,0, η διοίκηση της Πάφος FC είναι ενάντια στην πρόταση που προκρίνουν τα περισσότερα σωματεία και η οποία προνοεί την δημιουργία δύο γκρουπ στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, με το πρώτο να αποτελείται από έξι ομάδες και το δεύτερο από οχτώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η παφιακή ομάδα κατέθεσε και επίσημα τη δική της πρόταση στην ΚΟΠ, μέσω επιστολής που απέστειλε το στην Ομοσπονδία. Πιο συγκεκριμενα, προτείνει όπως στη β΄φάση του πρωταθλήματος οι 14 ομάδες να μοιραστούν σε δύο ισάριθμα γκρουπ των επτά ομάδων και μέσα από το δεύτερο να προκύψουν οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στη Β΄κατηγορία, με σκοπό και στο επόμενο πρωτάθλημα να συμμετέχουν 14 ομάδες.

Επιπρόσθετα, στην επιστολή σημειώνεται πως ο πιο πάνω τρόπος διεξαγωγής τους πρωταθλήματος πρέπει να ισχύσει γαι τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους και όχι μόνο για την επόμενη.

Πλεον, τα 21 μέλη του ΔΣ της ΚΟΠ έχουν ενώπιόν τους τρεις διαφορετικές προτάσεις να αξιολογήσουν και να ψηφίσουν. Όπως γίνεται αντιληπτό, η Πάφος τάσσεται ξεκάθαρα εναντία στη πρόταση της πλειοψηφίας για οχτώ ομάδες στο β΄γκρουπ στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίρροπο το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Νέα ανατροπή για το Παραλίμνι που κέρδισε την Πάφος FC... και συνεχίζει να ελπίζει για τη παραμονή του
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ