ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος FC: Ο Ροντρίγκεζ... μπερδεύει την Μπάνφιλντ

Ο μεταγραφικός στόχος της παφιακής ομάδας βρίσκεται στο μέσο μιας παράξενης υπόθεσης

Η προσφορά της Πάφου προς την Μπάνφιλντ για την απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού μέσου Χόρχε Ροντρίγκεζ φέρνει ένα μεγάλο μπέρδεμα στα ενδότερα της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα contracaradigital, η ομάδα της Αργεντινής θέλει να διατηρήσει με δανεισμό στο δυναμικό της τον 33χρονο Λόλο από την Ρίβερ Πλέιτ, αντί να κρατήσει τον Ροντρίγκεζ.

Γιατί γίνεται αυτό; Ο πρόεδρος Εντουάρντο Σπινόσα και ο γραμματέας Πάμπλο Γκαμπριέλε υπέγραψαν μια αμοιβαία παραχώρηση του ποσού των 300 χιλιάδων δολαρίων σ΄ένα τοπικό επιχειρηματία, με αντάλλαγμα την πώληση άλλων δύο παικτών στον σύλλογο. Αυτή την ενέργεια, την ενέκρινε και το ΔΣ, δίνοντας το ελεύθερο στον Σπινόσα να πράξει όπως νομίζει καλύτερα.

Αυτός ο επιχειρηματίας σχετίζεται με τον μεταγραφικό στόχο της Πάφου με κάποιον τρόπο και η παραχώρηση του Ροντρίγκεζ έρχεται να καλυτερέψει τις σχέσεις μεταξύ του Σπινόσα και αυτού του επιχειρηματία. Για να το κάνουμε πιο ξεκάθαρο, ο δανεισμός του Αργεντινού στην παφιακή ομάδα ή οπουδήποτε αλλού ίσως ξεπληρώσει κάποια χρωστούμενα του Σπινόσα στον εν λόγω επιχειρηματία.

Το ρεπορτάζ καταλήγει με την επισήμανση πως όσα γίνονται διερευνώνται από το νομικό τμήμα του συλλόγου, αλλά αυτή που «πληγώνεται» περισσότερο είναι η ίδια η ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X