ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάφος FC: Μεταγραφή που στέλνει μηνύματα

Η απόκτηση του Ίβουσιτς δείχνει τις προθέσεις της ομάδας για το πρωτάθλημα

Γιώργος Μηνά

Η κίνηση των ανθρώπων της Πάφου να φέρουν τον Ίβουσιτς στην Πάφο, ενός τερματοφύλακα με παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο φωνάζει δυνατά αυτό που θέλουν τόσο πολύ... το πρωτάθλημα!

Μόνο την ηλικία του να κοιτάξεις θα συμπεράνεις αρκετά καθώς ο Κροάτης διεθνής τερματοφύλακας είναι 27 ετών. Γεννημένος την 1η του Φλεβάρη το 1995, ο Ίβουσιτς ήρθε στο νησί μας για να αγωνιστεί σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί από την πρώτη αγωνιστική. Σε ένα ποδοσφαιρικό σύνολο που δουλεύει σε επαγγελματικό επίπεδο βάζοντας «γυαλιά» σε μεγάλες παραδοσιακές ομάδες. Πρόκειται για σπουδαία μεταγραφική κίνηση από την ομάδα της Πάφου καθώς μιλάμε για τερματοφύλακα διεθνή με την Εθνική Κροατίας που ήταν μέλος της αποστολής της χώρας του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπορεί ο Άντος να κάνει εκπληκτική σεζόν αλλά η έλευση του Κροάτη πορτιέρο θα δώσει επιπλέον κίνητρα στον τερματοφύλακα της Πάφου καθώς ο υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές για μια θέση βασικού μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει. Επιπλέον η κάθοδος του Ίβουβιτς θα δώσει στην ομάδα της Πάφου περισσότερη εμπειρία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Οι ιθύνοντες της Πάφου με σταδιακά βήματα προόδου έφτιαξαν μια ομάδα μοντέλο και αυτό που απομένει για να τους δικαιώσει στο τέλος είναι ο πολυπόθητος τίτλος που τόσο ονειρεύονται οι φίλοι της ομάδας. Το δείχνουν άλλωστε και στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και σε διοικητικό επίπεδο το πόσο οργανωμένα δουλεύουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση