ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάφος FC: Last chance για Ευρώπη

Με νίκη η Παφιακή ομάδα θα αυξήσει τις πιθανότητες της για να «τσεκάρει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Γιώργος Μηνά

H Πάφος ταξιδεύει σήμερα στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (19:00) στο «Αρένα» σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα «τελικού».

Για να ελπίζει στην κατάκτηση της τρίτης θέσης η Παφιακή ομάδα θα πρέπει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της ΑΕΚ. Σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος η κατάκτηση της τρίτης θέσης θα κάνει «φτερά» και ο στόχος για έξοδο στην Ευρώπη θα χαθεί.

Ωστόσο, καθόλου εύκολο δεν θα είναι το «έργο» των ποδοσφαιριστών του Σαλγκάδο καθώς θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει ως στόχο την νίκη για να πάρει αυτή το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές της Πάφου γνωρίζουν την σημασία του σημερινού αγώνα και ότι έχει τον χαρακτήρα «τελικού».

Μπορεί η έξοδος στην Ευρώπη μέσω κυπέλλου να χάθηκε αλλά υπάρχει ακόμη μια ευκαιρία για τους «γαλάζιους» να βρεθούν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκά προκριματικά.

Για να γίνουν στην πράξη όμως θα πρέπει η Παφιακή ομάδα να κάνει το «τέλειο» παιχνίδι. Ποιότητα ως σύνολο διαθέτει και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση