ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος fc και Ακρίτας...στην πρίζα

Οι δυο ομάδες της Πάφου θα κάνουν διαβουλεύσεις με τον ΚΟΑ για το γήπεδο

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται Πάφος fc και Ακρίτας Χλώρακας λόγω του θέματος που προκύπτει με το «Στέλιος Κυριακίδης».

Όπως αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 95,0, μέσα στο 2022 θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αλλαγή του ταρτάν στο γήπεδο για να μην χαθεί το κονδύλι που έχει εγκριθεί για το συγκεκριμένο σκοπό. Όπως σημείωσε, οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου οκτώ μήνες και σε αυτό το διάστημα το «Στέλιος Κυριακίδης» δεν θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες.

Εφόσον ξεκινήσουν τα έργα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, οι δυο ομάδες της Πάφου θα χρειαστεί να αλλάξουν έδρα στο νέο πρωτάθλημα. Πάντως υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Μιλώντας χθες στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο γενικός διευθυντής της Πάφος fc Χάρης Θεοχάρους, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Η Πάφος fc προανήγγειλε μέτρα σε περίπτωση που δεν ανατραπεί η συγκεκριμένη απόφαση.

Οι δυο ομάδες της Πάφου αναμένεται να μπουν σε διαβουλεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς έτσι ώστε να βρεθεί λύση στο σημαντικό θέμα του γηπέδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση