Αλέξανδρος Βανέζος
Η Πάφος FC θύμισε την ομάδα που εντυπωσίαζε τα προηγούμενα χρόνια, επικρατώντας με 2-0 του Άρη και εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.
Πέρα όμως από τη νίκη, αυτό που άφησε περισσότερο αισιοδοξία στο κυανόλευκο στρατόπεδο ήταν η εικόνα συνοχής και ενότητας που έβγαλε η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο αποτέλεσε το δεύτερο γκολ του Βλαντ Ντράγκομιρ, όταν όλος ο πάγκος, μαζί και ο Πορτογάλος τεχνικός έγιναν ένα στους πανηγυρισμούς, δείχνοντας πόση πίεση κουβαλούσαν το τελευταίο διάστημα.
Η πρώτη νίκη στα play-offs, σε συνδυασμό με την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής παρουσίας, φαίνεται πως έδιωξε τα σύννεφα από το «Στέλιος Κυριακίδης» και έδωσε ξανά αυτοπεποίθηση στους περσινούς πρωταθλητές.
Πλέον, στην Πάφο στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της 29ης Μαΐου απέναντι στον Απόλλωνα, με στόχο την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου στην ιστορία του συλλόγου.
Το έργο μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο η ομάδα του Σα Πίντο έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως ξέρει να ανταποκρίνεται στα μεγάλα παιχνίδια και να κυνηγά τις υπερβάσεις.
Την ίδια ώρα, η Πάφος FC ανακοίνωσε πως η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό θα αρχίσει την Παρασκευή 15 Μαΐου, με τον κόσμο της ομάδας να ετοιμάζεται για δυναμική παρουσία στο μεγάλο ραντεβού.

























