ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος FC: Φιλοσοφία που της ταιριάζει...

Το ρόστερ της ομάδα είναι δομημένο για επιθετικό ποδόσφαιρο

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Μιχαϊλένκο στον πάγκο της Πάφου, και μάλιστα συνοδεύτηκε με την καλύτερη εμφάνιση της ομάδας στη φετινή σεζόν και με τριάρα.

Το πρώτο συμπέρασμα που βγάζει κανείς είναι πως η φιλοσοφία του νέου προπονητή «ταιριάζει γάντι» με το υλικό της ομάδας. Απ’ την αρχή της χρονιάς γράφαμε πως η Πάφος FC έχει ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μπροστά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Απ’ την Μπεριγκό που είναι ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στο πρωτάθλημα μας, στον Βαλακάρι, τον Βα, τον Αγκούλο και τον Κούζικ που σήμερα ήταν εντυπωσιακός.

Ο πήχης βέβαια είναι πολύ ψηλά, γιατί το πρότζεκτ της Πάφου λέει Ευρώπη, και για να το πετύχεις αυτό θες συνέπεια στις ψηλές πτήσεις. Έχεις να ανταγωνιστείς τους big 6 όπως συνήθως λέμε και τρεις από αυτούς πρέπει να τους αφήσεις εκτός Ευρώπης. Δεν ξέρω αν μπορεί για φέτος η Πάφος να το πετύχει αυτό, όμως το μεγάλο κέρδος θα είναι η ομάδα να μπει εξάδα. Αν το πράξει αυτό τότε η χρονιά θα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Η εξάδα είναι το πρώτο βήμα για να φθάσεις ψηλά και ένα βήμα που πρέπει να κάνει η Πάφος FC στη φετινή σεζόν…

Με ένα ρόστερ δομημένο με τρόπο που ταιριάζει στη φιλοσοφία του προπονητή (όπως ο ίδιος μας την εξήγησε), τότε ναι η Πάφος FC έχει τη δυνατότητα να κάνει το πρώτο και ουσιαστικό βήμα, να βρεθεί δηλαδή στην εξάδα, για να ψάξει το πιο μεγάλο στόχο. .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση