ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος FC: Εντοπισμός κρούσματος και… συναγερμός

Ενεργοποιεί άμεσα όλα όσα προνοούνται στο πρωτόκολλο

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Κρούσμα κορωνοϊού το οποίο αφορά σε ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε στην Πάφος FC μετά από δειγματοληψία στην οποία υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας τους.

Η ομάδα της Πάφου προχωρεί άμεσα και συγκεκριμένα από αύριο το πρωί σε απολυμάνσεις όλων των εγκαταστάσεών της και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί νέα δειγματοληψία από όλους τους παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι συχνοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι γίνονται με rapid test αντιγόνου και αυτό θα ισχύσει και για αύριο και αν εντοπιστεί κάποιο άλλο κρούσμα θα περάσουν όλοι και από έλεγχο με τη μοριακή μέθοδο (PCR) για να υπάρξει μεγαλύτερη αξιοπιστία στα αποτελέσματα.

Η Πάφος ενεργοποιεί άμεσα όλα όσα προνοεί το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας και της ΚΟΠ και η αυριανή προπόνηση αναβλήθηκε. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής τίθεται από σήμερα σε καραντίνα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας με την ΕΝΠ ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή 4 Απριλίου αναβλήθηκε λόγω μαζεμένων κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Παραλιμνιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρίστος Θεοχάρους

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Νέα ανατροπή για το Παραλίμνι που κέρδισε την Πάφος FC... και συνεχίζει να ελπίζει για τη παραμονή του
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ