Πάφος FC: Ανακοίνωσε την δημιουργία τμήματος beach soccer!

Έγινε ο πρώτος επαγγελματικός σύλλογος στην Κύπρο

Σε μια νέα εποχή εισέρχεται η Πάφος FC που ανακοίνωσε την δημιουργία τμήματος beach soccer. Μάλιστα η Παφιακή ομάδα έγινε ο πρώτος επαγγελματικός σύλλογος στην Κύπρο στο συγκεκριμένο άθλημα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ίδρυση της ομάδας Beach Soccer ΠΑΦΟΣ FC, μιας νέας και συναρπαστικής προσθήκης στην αθλητική σκηνή της Κύπρου. H Pafos BSC έγινε ο πρώτος επαγγελματικός σύλλογος Beach Soccer στην ιστορία της Κύπρου.

Στην ομάδα Beach Soccer της ΠΑΦΟΣ FC, δεσμευόμαστε να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματισμού, δικαιοσύνης και σεβασμού για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας. Η ομάδα έμπειρων προπονητών και προσωπικού μας θα εργαστεί ακούραστα για να διασφαλίσει ότι οι παίκτες μας λαμβάνουν την καλύτερη εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση για να πετύχουν εντός και εκτός γηπέδου.

Ήδη αυτό το καλοκαίρι η Pafos BSC θα συμμετάσχει στο Euro Winners’ Cup, μια εναλλακτική του Champions League στο beach soccer, ως το καλύτερο Beach Soccer Club από την Κύπρο, εκπροσωπώντας την Πάφο διεθνώς στο Nazaré της Πορτογαλίας.

Προσκαλούμε όλους τους λάτρεις του Beach Soccer στην Κύπρο να συμμετάσχουν σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι και να γίνουν μέρος της αναπτυσσόμενης κοινότητάς μας. H Pafos BSC θα διοργανώσει μια σειρά από δοκιμαστικά προκειμένου να δώσει σε όλους την ευκαιρία να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Beach Soccer και να συμμετάσχουν σε διεθνείς αγώνες.

Απαιτήσεις:

Η μόνη προϋπόθεση είναι να είστε 17 ετών ή μεγαλύτεροι.

Είτε είστε έμπειρος παίκτης είτε πρώην επαγγελματίας, σας καλωσορίζουμε να έρθετε και να ζήσετε μαζί μας τη συγκίνηση του beach soccer.

Για να συμμετάσχετε στα δοκιμαστικά, επικοινωνήστε με τον Προπονητή της Ομάδας Beach Soccer, Roman Pachev: +35794055037 ή συμπληρώστε την online φόρμα στο https://pafosfc.com.cy/pafos-beach-soccer-club/ !

Ανυπομονούμε για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας και είμαστε σίγουροι ότι ο σύλλογός μας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του Beach Soccer.»

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός