ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάει βόλτα Λετονία ο Αγκούλο

Θα την ενισχύσει στο Champions League

Τη διαδρομή Πάφος-Ρίγα θα κάνει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, με τον Μπράιαν Ανγκούλο να μετακομίζει εκεί μέχρι τον Αύγουστο.

Πίσω από την επιλογή είναι και το γεγονός πως η Ρίγα, που έχει ίδια ιδιοκτησία με την Πάφο, θα παίξει champions league και είναι καλή ευκαιρία να την ενισχύσει.

Αναλυτικά:

Ο 26 ετών Κολομβιανός μέσος Brayan Angulo θα δοθεί ως δανεικός στην ομάδα της Riga FC μέχρι και τον Αύγουστο του 2020 μετά την σύντομη παραμονή του στην Πάφο. Ο Brayan θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του UEFA Champions League με τους πρωταθλητές Λετονίας και θα επιστρέψει στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Αυγούστου.

«Αυτή η κίνηση θα επιτρέψει στον Brayan να λάβει πολύτιμο αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής μετά από μια μακρά περίοδο χωρίς αγώνες και επίσης να του δώσει μια ευκαιρία να δοκιμάσει το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς η Riga ξεκινά την εκστρατεία της στο UEFA Champions League. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Brayan θα εντυπωσιάσει και τον αναμένουμε να επιστρέψει στην Πάφο σε εξαιρετική κατάσταση τον Αύγουστο", δήλωσε ο CEO της Πάφος FC, Pavel Gognidze».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X