ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι μεγάλοι λιγουρεύονται Βαλακάρι

Λογαριάζουν χωρίς τους Ρώσους όμως…

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είναι ένας παίκτης που ήρθε τον χειμώνα στην Κύπρο με πολλές περγαμηνές και με την «στάμπα» του μεγάλου ταλέντου που προορίζεται για καριέρα στα κορυφαία πρωταθλήματα.

Μπορεί να μην πρόλαβε να παίξει σε πολλά παιχνίδια, μόλις έξι, αλλά έδειξε αμέσως το ταλέντο του και επιβεβαίωσε τα καλά λόγια που τον συνοδεύουν. Πρόλαβε μάλιστα να σκοράρει πέντε γκολ, σε αυτά τα 571 λεπτά συμμετοχής.

Και όταν στα 20 προς 21 χρόνια, είναι λογικό να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των μεγάλων του νησιού μας, που ρώτησαν για την περίπτωση σου, αλλά τα δεδομένα είναι δύσκολα, καθώς οι Ρώσοι τον προορίζουν για μεγάλα πράγματα.

Ρώτησαν που λέτε, μερικές από τις μεγάλες ομάδες (όχι όλες) για να μάθουν το καθεστώς που βρίσκεται στην Πάφο και αν είναι διαπραγματεύσιμος. Ο Φιλανδός αγοράστηκε από τους Ρώσους και οι πληροφορίες λένε ότι πλήρωσαν ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ.

Ο νεαρός άσος υπόγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων και ανήκει εξ ολοκλήρου στην Πάφο. Άρα, εάν θέλει κάποιος να πάρει την Βαλακάρι, τότε θα πρέπει να βγάλει αρκετές χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία του και στις εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολο.

Πάντως, ο στόχος των Ρώσων της Πάφου είναι να τον πουλήσουν σε ομάδα του εξωτερικού, καθώς ο νεαρός άσος έχει φτιάξει ήδη το όνομα του και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στην ηλικία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X