ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεσάρα για το Αγία Νάπα-Πάφος: «Δεν παρατήρησα κάτι»

Ρωτήθηκε αν υπάρχει διαφθορά και για τη βόμβα

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της χώρας του που αφορούν τόσο το θέμα των φακέλων, αλλά και τη βομβιστική επίθεση σε βάρος του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου έκανε ο παίκτης της Πάφου, Ναχίρ Μπεσάρα.

Ο Σουηδός μέσος μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Αγία Νάπα για το οποίο έφτασε στην ΚΟΠ φάκελος, που όμως δεν επιρρίπτει ευθύνη σε κάποια από τις δύο ομάδες, τόνισε ότι δεν πρόσεξε να υπάρχει διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον φάκελο που ήρθε για το Αγία Νάπα-Πάφος: «Άκουσα γι' αυτό. Είχα παίξει σ' εκείνο το παιχνίδι, όμως δεν παρατήρησα κάτι. Εξάλλου, είναι ομάδα της δεύτερης κατηγορίας και τους νικήσαμε με 3-0. Νομίζω ότι κερδίσαμε 1-2 πέναλτι (σ.σ. η Πάφος κέρδισε δύο πέναλτι σ' εκείνο το ματς), αλλά δεν ξέρω αν σχετίζεται αυτό. Δεν πολυθυμάμαι».

Για τη βομβιστική επίθεση στον διαιτητή Κωνσταντίνου: «Είναι άβολη η κατάσταση προφανώς. Μας είπαν ότι δεν θα γίνουν παιχνίδια κι αυτό δεν είναι αστείο. Δεν μας είπαν πολλά. Μας είπαν ότι έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο ενός διαιτητή και ότι οι αγώνες αναβλήθηκαν μέχρι νεοτέρας. Είναι κρίμα και δεν έπρεπε να γίνει».

Για το αν υπάρχει διαφθορά στο κυπριακό πορόσφαιρο: «Όχι, για να είμαι ειλικρινής δεν πρόσεξα κάτι. Διαβάζεις γι' αυτά, αλλά δεν πρόσεξα ότι έχει στηθεί κάποιο παιχνίδι. Στη δική μας ομάδα σχεδόν όλοι είναι ξένοι, υπάρχουν πολύ λίγοι Κύπριοι έτσι δεν ακούμε πολλά γι' αυτό».

Για το κατά πόσον υπήρξε αλλαγή στην καθημερινότητά τους μετά τα πρόσφατα συμβάντα: «Κάνουμε προπονήσεις αλλά άλλαξε το πρόγραμμα. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους αγώνες. Ασφαλώς θέλω να παίξω».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X