ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεργκ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο»

Δηλώσεις του προπονητή της Πάφου

Δηλώσεις από τον Χένινγκ Μπεργκ στο κανάλι της Πάφου για το προηγούμενο ματς με το ΑΠΟΕΛ, την διακοπή, την συνέχεια και την διπλή μάχη με την Ομόνοια στο Κύπελλο.

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση με το ΑΠΟΕΛ, αμυντικά ίσως το καλύτερο μας παιχνίδι. Είχαμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο 2ο ήταν πιο μοιρασμένο το παιχνίδι. Η μόνο μια αλλαγή ήταν θέμα απόδοσης. Οι παίκτες έπαιζαν πολύ καλά. Ελπίζω να μας βοηθήσει η διακοπή, είχαμε πολλά δύσκολα παιχνίδια. Ανυπομονούμε για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια κυπέλλου. Ανυπομονούμε. Το να πάρουμε το κύπελλο θα ήταν πολύ ωραίο, θα κάνουμε τα πάντα να το καταφέρουμε». 

Για το γεγονός ότι με το ΑΠΟΕΛ έκανε μόλις μία αλλαγή στο 90+2': «Ήταν θέμα απόδοσης. Οι παίκτες που έπαιζαν, απέδιδαν πολύ καλά. Στα τελευταία 10-15 λεπτά αλλάξαμε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μας και αλλάξαμε λίγο την ροή του παιχνιδιού. Είχαμε και κάποιες ευκαιρίες. Είχαμε 4 παίκτες που μπήκαν στην ομάδα οι οποίοι δεν ήταν πολλές φορές βασικοί και τα πήγαν πολύ καλά. Φυσικά αφού δεν παίζουν πολύ, δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν 90λεπτο σε αυτό το επίπεδο και χρειάζονταν βοήθεια και από τους υπόλοιπους. Την είχαν αυτή τη βοήθεια και γενικά ήταν μια καλή απόδοση». 

Στο βίντεο όλα όσα είπε:

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση