ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεργκ: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε - Ξεχωριστή ημέρα...»

Τι δήλωσε ο Νορβηγός

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Πάφου μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ήμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε γιατί είχαμε κάποιές καλές ευκαιρίες και είχαμε και την κατοχή για να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Αμυντικά τα πήγαμε καλά και όταν χρειάστηκε τα πήγαμε αρκετά καλά στην αμυντική μας λειτουργία. Είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση μας και ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανένα. Ίσως να μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει βασισμένοι στο παιχνίδι».

Αν η σημερινή ισοπαλία είναι πισωγύρισμα: «Όχι, παίξαμε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Έπαιζαν στην έδρα τους, προέρχονται από ήττα και είχαν μεγάλο το κίνητρο για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εδώ».

Αν θα γίνουν άλλες κινήσεις: «Δεν ξέρω. Ήμαστε χαρούμενοι που πήραμε τον Ίβο, έφυγε ο Ρούντκο το καλοκαίρι και έπρεπε να αντικατασταθεί οπωσδήποτε. Έφυγε ο Σεμέδεο, όχι τόσο καλό για την ομάδα. Είχε βοηθήσει την ομάδα επιθετικά όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο και για τον ίδιο να απορρίψει αυτή την πρόταση. Είμαστε τυχεροί που είχαμε τον Σεμέδο γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν μένουν πολλές μέρες ακόμη, αν γίνει κάτι δεν ξέρω, αλλά το ψάχνουμε».

Για την επιστροφή του στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια: «Ηταν ξεχωριστή ημέρα. Πέρασα πολύ καλά όταν ήμουν εδώ, απόλαυσα τις επιτυχίες που είχα εδώ. Έχω συναισθήματα, είδα ξανά όλους αυτούς τους ανθρώπους και τον κόσμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση