ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεργκ: «Κυριαρχήσαμε, ο ΑΠΟΕΛ δεν έκανε άλλες ευκαιρίες»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Πάφου

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της Πάφου, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά: 

«Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε το παιχνίδι, ειδικά σε ένα παιχνίδι που κάναμε αρκετά καλά πράγματα. Εκτός από τα γκολ, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε άλλες ευκαιρίες. Θα πρέπει να ήμασταν καλύτεροι στις φάσεις που δημιουργηθήκαμε. Ήμασταν πολύ κοντά στο να κερδίσουμε ένα πέναλτι έτσι ώστε να βάλουμε περισσότερη πίεση. Ήταν πολύ άτυχο για τον Κανέ να δεχθεί τις δύο κίτρινες κάρτες. Πρέπει να είναι προσεκτικός όταν έχει κίτρινη αλλά ν πιστεύω ότι ήταν κίτρινη κάρτα στο δεύτερο φάουλ. Όταν δεχόμαστε γκολ με αυτό τον τρόπο είναι πολύ δύσκολο. Κυριαρχήσαμε στο σημερινό παιχνίδι, αλλά όταν δέχεσαι με αυτόν τον τρόπο τα γκολ, έρχονται οι ήττες».

Για το τι έλειψε: «Το ποδόσφαιρο μερικές φορές έτσι είναι. Έχουμε πετύχει τέρματα όμως σήμερα δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε σε καλές ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μερικοί παίκτες που έπαιξαν ήταν αρκετά καλοί, δεν πρέπει να δεχόμαστε δύο τέρματα με αυτό τον τρόπο».

Αν θα επηρεάσει αυτή η ήττα: «Θέλουμε να είμαστε μία σοβαρή ομάδα και ανταγωνιστική. Αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια που πρέπει να τα επεξεργαστούμε και να βελτιωθούμε».

Αν πιστεύει στο πρωτάθλημα: «Βλέπουμε κάθε παχνίδι ξεχωριστά. Δεν το λέμε απλώς αυτό, το εννοούμε. Είμαστε σε καλή θέση. Αν λέγαμε στην αρχή της σεζόν ότι θα είμαστε εδώ που είμαστε κάποιοι ίσως να το αμφισβητούσαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση