ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μιχαηλίδης: «Καμία απόφαση για το Στέλιος Κυριακίδης»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά:

Ισχύει ότι εγκρίθηκε το αίτημα της Πάφος F.C. για να αναλάβει το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Όχι δεν υπάρχει απόφαση. Ειλικρινά δεν θέλω να προσβάλω κάποιον, αλλά που τα βρίσκουν ρε παιδί μου; Εγώ το πρωί ενημερώθηκα, ο δημοσιογράφος και ο κύριος Σαββίδης πρέπει να ερωτηθούν. Εντίμως, δεν υπάρχει καμία απόφαση. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Περιμένουμε στοιχεία, ζητήσαμε για το γήπεδο της Γεροσκήπου για να δούμε αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ταρτάν. Για να πάρουμε τέτοια απόφαση, πρέπει να έχουμε όλα τα δεδομένα μπροστά μας. Έχουμε μια έκτακτη συνεδρία σήμερα, πριν από τις διακοπές του Αυγούστου, η μεθεπόμενη θα είναι στις 23 Αυγούστου. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στην ατζέντα. Είμαστε σε ένα στάδιο που περιμένουμε».

Πως αντιλαμβάνεται ο ΚΟΑ αυτό το ενδεχόμενο: «Εμείς μελετούμε οτιδήποτε τεθεί στο τραπέζι. Από τη μέρα που έχω αυτή την τιμητική θέση, ποτέ δεν πήραμε καμία πολιτική απόφαση. Πάντα μελετούμε όλα τα δεδομένα που έχουμε ενώπιων μας και τις δυσκολίες».

Αν ήταν παρόμοια η πρόταση της Ομόνοιας για το Μακάρειο: «Η Ομόνοια εισηγήθηκε να συνδράμει με ένα ποσό. Οι επενδυτές της Πάφου λένε να το ρίξουν κάτω, να κάνουν ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο χωρίς ταρτάν, να το αναλάβουν για κάποια χρόνια και να είναι το γήπεδο τους. Όχι να αγοράσουν την κρατική ιδιοκτησία, αλλά να τη μισθωθούν. Είναι τρελό για μας να μην εξετάσουμε τέτοιο ενδεχόμενο. Εγώ έχω θετικό πρόσημο. Αλλά υπάρχει το ταρτάν, για τα παδιά που ταλαιπωρούνται εδώ και κάποια χρόνια και ταξιδεύουν αλλού για να προπονούνται δεν μπορούμε να αναβάλουμε το θέμα δημιουργίας ταρτάν».

«Μακάρι να να μπορούσαμε να πάρουμε την απόφαση χθες. Απαντήσαμε σε Πάφο και Ακρίτα ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το Στέλιος Κυριακίδης μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν και θα αρχίσουν τα έργα. 26 Ιουνίου πήγε η επιστολή. Με την Πάφος F.C. μιλήσαμε μήνες πριν. Ήρθαν εδώ στα γραφεία του οργανισμού, μας παρουσίασαν το έργο που σχεδίασαν».

Για το ταρτάν της Γεροσκήπου: «Για το ταρτάν της Γεροσκήπου μας είπαν αντί να είναι 400 μέτρα είναι 418 μέτρα και δεν ταιριάζει για σκοπούς προπόνησης και αγώνων. Πήραμε έναν ειδικό για να μετρήσει ακριβώς. Έγινε γήπεδο με μεγαλύτερα μέτρα. Το Ιακώβειο στάδιο δεν μπορεί, γιατί είναι έξι διαδρομές και δεν υπάρχει τρόπος για να προστεθούν άλλες δύο. Προς το παρών δεν έχουμε λύση».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση