ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μετά τον Τάμαρι… ο Λοΐζου

Είναι σαν να έκανε copy – paste

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Να αφήσει την Ομόνοια και να πάει στην Πάφο ο Λοΐζου είναι απίθανό, διότι οι «πράσινοι» δεν τον παραχωρούν σε άλλη Κυπριακή ομάδα. Αυτό είναι αυτονόητο και δεν βρίσκεται εδώ η ουσία, καθώς ξέραμε από την πρώτη στιγμή της πρότασης την κατάληξη που θα είχε.

Η ουσία έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Ρώσοι ιδιοκτήτες επιχειρούν για δεύτερη φορά να «ταράξουν τα νερά», ξέροντας από πριν ότι η προσπάθεια τους θα πέσει στο… κενό.

Το έκαναν πέρσι με τον Τάμαρι, τον κάνουν φέτος με τον Λοΐζου, καταθέτοντας μάλιστα την ίδια ακριβώς πρόταση. Ένα εκατομμύριο ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης.

Σαν να έκαναν copy-paste τις προτάσεις και απλά άλλαξαν τα ονόματα. Για να μπαίνουν όμως σε αυτή την διαδικασία κάτι έχουν στο μυαλό τους, διότι δεν ξύπνησαν μία μέρα και είπαν «δεν στέλνουμε μία πρόταση στην Ομόνοια για Λοΐζου».

Η λογική λέει ότι ξέροντας ότι ο νεαρός άσος των «πρασίνων» έχει χρηματιστηριακή άνοδο και με τις διασυνδέσεις που έχουν στο εξωτερικό, θα μπορούσαν να κερδίσουν από αυτή την επένδυση.

Οι πιο προχωρημένοι πιστεύουν ακόμα ότι μπορεί να έχει και έτοιμο αγοραστή. Αλλά, ακόμα και έτσι να ήταν, πόσο ρεαλιστικό είναι να καταφέρουν να πείσουν την Ομόνοια να τον πουλήσει;

Καθόλου, απλά πήραν μερικά λεπτά δημοσιότητας, αλλά υπενθύμισαν στους πάντες ότι είναι εδώ και έχουν τα λεφτά να αγοράσουν οποιοδήποτε. Καλή η προσπάθεια, όμως στον αθλητισμό δεν μπορείς να αγοράσεις τα πάντα, βασικός κανόνας…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση