Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου.
Αναλυτικά:
Για το ότι βρίσκεται στον τελικό: «Δεν είναι εύκολο επίτευγμα. Πρέπει να πάμε να δώσουμε τα πάντα και να κλείσουμε μια ιστορική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Το κύπελλο είναι μια διοργάνωση που η ομάδα θέλει να διεκδικεί. Ήταν η αρχή των τίτλων, αυτής της πετυχημένης περιόδου που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Είτε ΑΠΟΕΛ, είτε Απόλλωνα στον τελικό θα παλέψουμε για να φέρουμε το τρόπαιο στην Πάφο».
Για την ανατροπή: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Πίεσε η ΑΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ. Οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν αντίδραση και ήταν πολύ σημαντικό το ότι ήρθε πριν το ημίχρονο η αντίδραση. Μετά εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη. Ήταν καθοριστικό το γκολ της ισοφάρισης. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την εμφάνιση. Ήταν οι λεπτομέρειες που έκριναν το αποτέλεσμα. Θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση, ήρθε και η καλή εμφάνιση. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα και να προετοιμαστούμε για τον μεγάλο τελικό».
Για τον Γκόρτερ, Γκολντάρ και Κορέια: «Είδαμε τους τρεις από τους πέντε που είχαμε εκτός να επιστρέφουν. Γκολντάρ και Κορέια πρόκειται για θέμα ετοιμότητας. Ο Γκόρτερ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Θα περιμένουμε να περάσει από εξετάσεις. Ένιωσε μια ενόχληση και ζήτησε αλλαγή. Ο Κορέια έχασε αρκετό έδαφος ευελπιστούμε σύντομα να είναι ετοιμοπόλεμος».
Για τον κ. Λομάκιν: «Πρώτα να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο και για χθες αλλά και στην προπόνηση. Όπως και ο κ. Λομάκιν. Είχαμε και ένα δείπνο με παλαίμαχους πριν δύο βράδια. Σίγουρα όταν ο κ. Λομάκιν είναι στην Κύπρο βοηθά την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στο να τελειώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.Θα πάμε εκεί για τη νίκη και ελπίζουμε στο τρίποντο».
Για τον κόσμο: «Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της ΑΕΛ, χωρίς προβλήματα χειροκρότησαν και δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα».
Για το γήπεδο: «Περιμένουμε να τελειώσει ο κύκλος των προσφορών και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε για τα επόμενα βήματα».




























