ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόπιτς: «Πληρώνουμε τις αντεπιθέσεις»

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Πάφου.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκε ο Ζέλικο Κόπιτς και στάθηκε στο ότι η ομάδα του πληρώνει ακριβά τις αντεπιθέσεις. Αναφορά έκανε επίσης και για το θέμα των τραυματισμών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε την κατοχή, δεν επιτρέψαμε στο Εθνικό να βγει στις αντεπιθέσεις που είναι επικίνδυνος. Αλλά ο Εθνικός ήταν σταθερός αμυντικά και δεν δημιουργήσαμε αρκετά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να συνεχίσουμε με την κατοχή αλλά και για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά ήταν η ίδια κατάσταση όπως με τον Ολυμπιακό που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στην πρώτη αντεπίθεση. Είναι δύσκολο να σπάσεις μια ομάδα με αμυντικές αρετές. Κάναμε αλλαγές και οι παίκτες από τον πάγκο έδωσαν περισσότερη ενέργεια. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και προσπαθήσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, περιμένουμε κάποιος ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν από τους τραυματισμούς.»

Για τραυματισμούς: «Όταν οι ποδοσφαιριστές που έρχονται δεν έπαιζαν αρκετά στις προηγούμενες τους ομάδες και δεν ακολούθησαν την προετοιμασία, είναι λογικό να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Είναι δύσκολο να αλλάζεις συνεχώς την ομάδα σου λόγω τραυματισμών. Σε αυτή την κατάσταση βρισκόμαστε τώρα και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X