ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόβεται ή δεν κόβεται το τέρμα του Τάνκοβιτς; Η άποψη 3 τερματοφυλάκων

Τι απάντησαν στην ιστοσελίδα μας

Παντελής Παντελή

Ένα μαγικό γκολ του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, χάρισε χθες στην Πάφο την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

Το όμορφο γκολ σήκωσε αρκετή συζήτηση, τόσο για την ομορφιά του, όσο και για το αν μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Πέτερ Λέουβενμπεργκ.

Τρεις τερματοφύλακες από τα παλιά, αποκαλύπτουν στην ιστοσελίδα μας: Κόβεται ή δεν κόβεται τελικά το τέρμα του Τάνκοβιτς;

Μιχάλης Μορφής: «Θεωρώ ότι δεν πιανόταν. Δεν φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας. Έμεναν λίγα δευτερόλεπτα για το τέλος, ο τερματοφύλακας ‘κέρδισε’ ένα μέτρο από εκεί που έπρεπε να ήταν, έτσι ώστε να προλάβει τη μακρινή μπαλιά στο γέμισμα του Τάνκοβιτς στην περιοχή. Ήθελε να καθαρίσει ίσως την τελευταία φάση του αγώνα. Όμως έγινε το εκπληκτικό σουτ. ‘Κέρδισε’ εκείνο το μέτρο που τελικά... πλήρωσε, αφού ο Τάνκοβιτς έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ. Δε μπορεί να υπολογίσει κανένας αυτό το σουτ, θεωρώ ότι δεν φέρει ευθύνη. Η σκέψη του ήταν σωστή, αλλά φάνηκε άτυχος. Μπορεί να είχε επαφή με τη μπάλα αν έμενε ένα μέτρο πίσω, αλλά είναι μια πιθανότητα και στα τελευταία λεπτά δεν φέρει ευθύνη. Έκανε το λογικό, αφού περίμενε μπαλιά στην περιοχή και ήθελε να μαζέψει τη μπάλα».

Ανδρέας Χαρίτου: «Πιστεύω, παρά το ότι ήταν μεγάλη απόσταση, δεν φέρει σοβαρή ευθύνη ο τερματοφύλακας. Η πλειοψηφία των τερματοφυλάκων θα δεχόταν το γκολ του Τάνκοβιτς. Σίγουρα δεν ήταν λάθος η θέση του. Ο ποδοσφαιριστής ήταν 40 μέτρα μακριά, δεν πρέπει να είσαι πάνω στη γραμμή από τέτοια απόσταση. Ήταν σωστή η θέση του, απλά ήταν τέτοιο το σουτ, τέτοια η πορεία που πήρε η μπάλα που ήταν δύσκολο. Θα πρέπει να πιστωθεί ο ποδοσφαιριστής, δεν θεωρώ ότι έχει τεράστια ευθύνη ο τερματοφύλακας».

Σωφρόνης Αυγουστή: «Ήταν ένα απρόβλεπτο σουτ. Ευθύνη δεν έχει ο τερματοφύλακας. Ήταν ένα απρόσμενο σουτ από τον Τάνκοβιτς, από μακριά και με πολλά φάλτσα. Ο ποδοσφαιριστής έκανε ένα εξαιρετικό κτύπημα της μπάλας, ο τερματοφύλακας πήρε την θέση του, σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και δέχτηκε το γκολ, δεν θεωρώ ότι φέρει ευθύνη».

Σας θυμίζουμε το γκολ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση