ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καρσέδο: «Ίσως να υπήρχε κόκκινη για το ΑΠΟΕΛ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Πάφου

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Θέλαμε να κερδίσουμε. Ξέραμε είναι δύσκολο στην Λευκωσία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Κανείς δεν είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες γι’αυτό ίσως η ισοπαλία να ήταν καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το πέναλτι της Πάφου που ακυρώθηκε: «Δεν φαινόταν ξεκάθαρα όπως και μια άλλη φάση για μια κόκκινη του ΑΠΟΕΛ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτά που μπορούμε όμως στο δεύτερο μισό κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε λόγω της πίεσης του ΑΠΟΕΛ που ήθελε να κερδίσει, έπαιζε στην έδρα του. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα και να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Πιστεύω είμαστε καλύτεροι στο Β’ ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες».

Αν επηρέασε ο τευματισμός του Μπρούνο: «Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, σίγουρα δεν μας άρεσε η αλλαγή. Θέλαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις αλλά δεν τα καταφέραμε».

Αν επηρέασε το ότι έπαιξαν δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα: «Όχι, ειχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε. Ξέραμε ότι θα δεχόμασταν πίεση, Θεωρώ ότι δεν υπήρχε κάποια ομάδα που έπαιξε καλά σήμερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση