ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Η καλύτερη επιλογή το να έρθω στην Πάφο»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο ποδοσφαιριστής της Πάφου

Ο Μάριος Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, μιλώντας για την μεταγραφή του στην Πάφο, τον Χένινγκ Μπεργκ και την Εθνική.

Τα κυριότερα σημεία:

Γιατί επέλεξε να πάει στην Πάφο: «Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες. Από τον Γενάρη ξεκινήσαμε κάποιες συζητήσεις. Με κέρδισε το ότι στην Πάφο υπάρχει πλάνο και θέληση. Το είδα σαν μια καινούργια πρόκληση. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την Πάφο. Νομίζω έκανα την καλύτερη επιλογή».

Για τον Χένινγκ Μπεργκ: «Ακόμα δεν γνωριστήκαμε. Το Σάββατο που θα αναχωρήσουμε για Λετονία θα μιλήσουμε. Οι στιγμές που έζησα μαζί του μέχρι στιγμής ήταν ως αντίπαλοι».

Για την ΠΑΕΕΚ: «Κακά τα ψέματα κανείς δεν πίστευε ότι η ΠΑΕΕΚ μπορούσε να κυνηγήσει τις πιθανότητες για να μείνει στην κατηγορία. Βάλαμε δύσκολα σε πάρα πολλές ομάδες. Για λίγο διάστημα το πιστέψαμε για την παραμονή. Όταν όμως έχεις μικρό μπάτζετ είναι δύσκολο. Το παλέψαμε. Η ΠΑΕΕΚ έγραψε ιστορία».

Για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του: «Υπέγραψα συμβόλαιο 1+1».

Για τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει στην Πάφο: «Οκτώ χρόνια στην Ομόνοια έζησα μεγάλο ανταγωνισμό. Είναι υγεία ο ανταγωνισμός και πρέπει να υπάρχει.

Για τις εγκαταστάσεις της Πάφου: «Η Πάφος έχει ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, προπονητικό κέντρο στην Κύπρο».

Για την Εθνική: «Ήταν και ένας περσινός στόχος να παίξω στην Εθνική και παραμένει ο ίδιος. Ήταν και ένας παράγοντας που με βοήθησε να προχωρήσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση