ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διακοπή δυο βδομάδων για Ομόνοια-Πάφο πριν τον τελικό!

Μπάχαλο με την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου και τα συμβόλαια

Στο πλαίσιο της κλήρωσης των ημιτελικών του κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (δες ΕΔΩ), ο Μιχάλης Ππεκρής γνωστοποίησε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου.

Παρέμβαση (δες ΕΔΩ) για την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, εκφράζοντας την απορία για το τι θα συμβεί με τα συμβόλαια των παικτών που ολοκληρώνονται στις 31 Μαΐου.

Πέρα από τα συμβόλαια, δημιουργείται και ένα άλλο θέμα το οποίο αφορά τους φιναλίστ του κυπέλλου. Σύμφωνα με τον αγωνιστικό προγραμματισμό της σεζόν 2022-23 που ανακοίνωσε η ΚΟΠ τον Φεβρουάριο του 2022 (δες ΕΔΩ), οι αγώνες του πρώτου γκρουπ θα ολοκληρωθούν στις 21 Μαΐου και οι αγώνες του 2ου γκρουπ στις 4 Ιουνίου.

Εφόσον ισχύσουν οι συγκεκριμένες ημερομηνίες, αυτό σημαίνει ότι μια εκ των Πάφου ή Ομόνοιας θα πάει στον τελικό κυπέλλου έχοντας δυο βδομάδες αγωνιστικής απραξίας, σε αντίθεση με τον άλλο φιναλίστ που θα αγωνίζεται ανελλιπώς στο 2ο γκρουπ μέχρι και τον τελικό.

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση η ΚΟΠ είχε αναφέρει ότι διαθέσιμες ημερομηνίες για τον τελικό του Κυπέλλου είναι από την Τετάρτη 24 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 27 Μαΐου. Με δυο λέξεις, γενικό μπάχαλο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση