ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχαϊλένκο: «Επιτέλους καταφέραμε να κερδίσουμε»

Πολύ ικανοποιημένος με την νίκη της ομάδας του ο Ουκρανός τεχνικός

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιμίτρι Μιχαιλένκο μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Επιτέλους καταφέραμε να κερδίσουμε μετά από τόσο καιρό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Πριν από το πρώτο γκολ δεν είμασταν τόσο καλοί αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, παλέψαμε και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα».

Τι άλλαξε σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό: «Η αλήθεια δεν είμασταν τόσο καλοί στη μετάβαση της μπάλας, σήμερα βελτιωθήκαμε, αλλάξαμε και κάποια πράγματα, ενώ μετά το δεύτερο γκολ απελευθερωθήκαμε και καταφέραμε να σκοράρουμε ακόμη τρία γκολ».

Αν έκανε κάποιες αλλαγές στο τακτικό κομμάτι: «Κάναμε αλλαγές ατην επιθετική δομή της ομάδας. Αρχίσαμε το παιχνίδι με τον Πάντιτς που είναι πιο αμυντικός και έτσι είχε πιο επιθετικό ρόλο ο Πάντσεον».

Για τον Βαλεριάνο που τραυματίστηκε: «Δεν γνωρίζω πως είναι ο Βαλεριάνος, δεν τον είδα μετά το παιχνίδι. Σίγουρα τον έχουμε ανάγκη και τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε αρκετά απόν τραυματισμούς».

Για μεταγραφές: «Σίγουρα θα κινηθούμε για την θέση του επιθετικού και ίσως να κινηθούμε για να ενισχυθούμε και σε άλλη θέση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση