ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αποτυχία να μην μπούμε εξάδα»

«Είναι μεγάλη ευκαιρία τώρα που είναι εκτός το ΑΠΟΕΛ»

Για την μεγάλη νίκη που πέτυχε η Πάφος, αλλά και για την συνέχεια, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95, ο αμυντικός της ομάδας, Κυριάκος Αντωνίου:

«Είναι γεγονός ότι ήταν ένα μεγάλο σκορ. Εμείς από την αρχή είδαμε το παιχνίδι σαν τελικό. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι και να ανέβουμε ξανά στην βαθμολογία. Τα καταφέραμε και βλέπουμε το επόμενο αντίπαλο που είναι η Νέα Σαλαμίνα».

Για το 5-0: «Ποτέ ένα 5-0 δεν είναι τυχαίο. Αλλά κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Σίγουρα, μας έχουν βγει κάποια πράγματα στο παιχνίδι και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

Για το γεγονός ότι κέρδισαν μία ανταγωνιστική ομάδα για την εξάδα: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τον ανταγωνιστή σου. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, αλλά καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και κοιτάζουμε μπροστά».

Αυτή η νίκη ήρθε μετά από έξι παιχνίδια: «Είμαστε προσγειωμένοι και είπαμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσομε έτσι. Μπήκαμε στο γήπεδο με θέληση να πάρουμε τη νίκη. Το σημαντικό που οι επιθετικοί μας σκόραραν, διότι θα πάρουν ψυχολογία».

Για την μάχη της εξάδας: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να μπούμε στην πρώτη εξάδα, τώρα που είναι εκτός το ΑΠΟΕΛ και έχουμε πιο πολλές πιθανότητες. Θα είναι αποτυχία εάν δεν μπούμε εξάδα»

Για την θέση που έπαιξε: «Κάθε παίκτης είναι εκεί για την ομάδα του. Μπήκαν να παίξω σε μία διαφορετική θέση, για να αντικαταστήσω τον Βαλεριάνο, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα παίζω όπου μου πει ο προπονητής και ελπίζω ο τραυματισμός του Βαλεριάνου να μην είναι σοβαρός και να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Δύσκολη ομάδα Νέα Σαλαμίνα και έχει αλλάξει πάρα πολύ με τον κ. Δαμιανού. Θα πάμε εκεί με το πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση