ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντωνίου: «Ωραίο να κερδίζεις τον παραδοσιακό πρωταθλητή»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Πάφου

Η Πάφος FC έφθασε σε ένα παλικαρίσιο διπλό στο ΓΣΠ επικρατώντας με 10 ποδοσφαιριστές για μεγάλο χρονικό διάστημα του ΑΠΟΕΛ με 0-1. Στο πλαίσιο αυτό ο εκ των πρωταγωνιστών της Πάφου, Κυριάκος Αντωνίου (πέρασε στον αγώνα όταν η ομάδα έμεινε με 10), παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Δημήτρη Βρουλλίδη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το αν η ομάδα ρολάρει: «Νομίζω πως απ’ την αρχή φαινόταν ότι η ομάδα ήταν πιο γεμάτη και έτοιμη. Όπως είπα και πιο παλιά οι εμφανίσεις μας ήταν καλές αλλά δεν παίρναμε αποτελέσματα».

Για τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ παραδοσιακά είναι πρωταθλητής και ειδικά στην έδρα του είναι πολύ σημαντικό και ωραίο να καταφέρνεις να κερδίζεις».

Για τους αγώνες με τους μεγάλους και το γεγονός πως παίρνουν αποτελέσματα: «Είναι μια πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές, όμως πρέπει να βλέπεις το κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα για να παίρνεις 3 πόντους σε κάθε παιχνίδι».

Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Πρέπει να κερδίσουμε και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας».

Για την απόδοση του: «Θέλω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα και θα με βοηθήσει το γεγονός πως αγωνίζομαι. Όποτε χρειαστεί θα κάνω τη δουλειά μου και θα συνεισφέρω στην ομάδα».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου: «Βάζουμε περισσότερη πίεση στους εαυτούς μας για να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν χαρούμενοι με τα αποτελέσματα. Είδαμε τι κάναμε λάθος, προσπαθήσαμε να τα βελτιώσουμε και βαδίζουμε σωστά».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση