ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
21 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Σεργίδης: «Αν δεν μπορούμε να βρούμε αυτό που θέλουμε...»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΠΑΕΕΚ, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΠΑΕΕΚ Μάκη Σεργίδη, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ με σκορ 2-2.

Αναλυτικά:

«Στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες. Είχαμε πολύ καιρό να αγωνιστούμε και αυτό επηρεάζει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Έπρεπε οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα να ήταν 100% έτοιμοι για να έχουν τύχη. Ένας αγώνας που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για όσους το παρακολούθησαν. Για μας δεν άλλαξε κάτι. Θέλουμε να μετατρέπουμε την κάθε δυσκολία σε ευκαιρία.

Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει τις ποδοσφαιρικές και τις ψυχικές της ικανότητες. Αύριο θα είμαστε στο γήπεδο και πάλι, κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε».

Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Είναι διαφορετικοί θεσμοί. Η ομάδα αυτή σέβεται τον θεσμό του κυπέλλου, πέρσι αποκλείσαμε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Είναι δύσκολα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, αλλά θα το προσπαθήσουμε»

Για τα μετεγγραφικά ζητήματα: «Μετεγγραφικά έχουμε χάσει τρεις ποδοσφαιριστές και πήραμε δύο. Υπάρχουν κενά στην ομάδα, δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτες, μακάρι να μπορέσουμε να βρούμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Αν δούμε πως δεν μπορούμε να βρούμε αυτό που θέλουμε, τότε θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε ποσοτικά»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση