ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
32° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

ΠΑΕΕΚ: «Παίζει» και του ΘΟΪ Λακατάμιας για έδρα

Οι σκέψεις της προσφυγικής ομάδας για τη έδρα που θα έχει στην πρώτη κατηγορία

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Από χθες η ΠΑΕΕΚ πανηγυρίζει και επίσημα την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μια άνοδος για την οποία πάλεψε πολλές φορές και πλέον είναι γεγονός. Η επόμενη μέρα φέρνει ερωτηματικό για το γήπεδο στο οποίο και θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

Το δικό της γήπεδο «Κερύνεια - Επιστροφή» δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δεν μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις. Γι’ αυτούς που γνωρίζουν το γήπεδο δεν υπάρχει ο χώρος να δημιουργηθεί δεύτερη κερκίδα και γι’ αυτό βγαίνει απ’ τις επιλογές.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν για την ώρα τρεις σκέψεις. Αρχικά είναι το γήπεδο της Δόξας, το οποίο και αναμένεται πως θα είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για γήπεδο στην Περιστερώνα, το οποίο δεν θα έχει μεν μεγάλη χωρητικότητα, όμως θα είναι ολοκαίνουργιο, κάτι που στην πραγματικότητα μπαίνει στα θετικά. Εξάλλου η ίδια η Δόξα είπε πως το γήπεδο της θα είναι ανοικτό για όλες τις προσφυγικές ομάδες.

Δεύτερη επιλογή είναι το «Αμμόχωστος – Επιστροφή», με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει στείλει πρόσκληση στην ομάδα της Κερύνειας ώστε να αγωνίζεται εκεί στην πρώτη κατηγορία. Το γεγονός όμως πως βρίσκεται στη Λάρνακα, μακριά απ’ την προσωρινή έδρα της ομάδας, τη Λευκωσία, κάνει δύσκολη την περίπτωση αυτή.

Τέλος υπάρχει η σκέψη για το γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας. Ένα γήπεδο κοντά στο «Κερύνεια – Επιστροφή», το οποίο με μερικές αναβαθμίσεις μπορεί να πάρει έγκριση για πρώτη κατηγορία. Για αυτό και στην ΠΑΕΕΚ σκέφτονται και εξετάζουν το ενδεχόμενο του γηπέδου αυτού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Τ' όνειρον (vid)

Τ' όνειρον (vid)

Κάποιοι πάνε να ξεχάσουν την Κερύνεια όμως η ΠΑΕΕΚ είναι εδώ για να τους την θυμίζει
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΠΑΕΕΚ