ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
31° Λευκωσία,
05 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Κλεάνθης: «Δεν πάμε στην Α' Κατηγορία για τουρισμό»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Αναλυτικά:

Για την άνοδο της ΠΑΕΕΚ: «Στον αθλητισμό μπορούν να γίνουν θαύματα. Ένα μικρό σωματείο μπήκε σφήνα στα μεγάλα, έγινε ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα, αποτέλεσμα δουλειάς και σωστών επιλογών το περασμένο καλοκαίρι. Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν όρια, μαθαίνοντας από τον Ολυμπιακό και τον ΚΟΑ, συνέβαλα και εγώ στο θαύμα, θέλουμε να ενώσουμε τις γενιές. Θέλουμε αυτή η επιτυχία να ενωθούν και να γνωριστούν οι οικογένειες. Δεν πάμε στην Α΄Κατηγορία για τουρισμό, θα παλέψουμε για την παραμονή».

Για το θέμα προπονητή και το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία με τον Σεργίδη και τους συνεργάτες του. Θέλουν και οι ίδιοι να μείνουν. Θα κάνουμε ένα ραντεβού μαζί του για να του δώσουμε και νούμερα. Δεν έχουμε καθορίσει το μπάτζετ ακόμα. Πρόθεση μας είναι να βρεθούμε με την Cytavision και την ΚΟΠ TV για να συζητήσουμε και το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Μας αναλογεί το ποσό των 350 χιλιάδων»

Για το γηπεδικό και τα εισιτήρια διαρκείας: «Πρώτη μας επιλογή είναι το Μακάρειο. Θα το συζητήσουμε και αυτό την επόμενη εβδομάδα. Προτεραιότητά μας είναι να μείνουμε στην επαρχία Λευκωσίας. Είμαστε ευγνώμονες στη Δόξα για την προσφορά τους να παίξουμε στο γήπεδό τους. Βγάλαμε και εισιτήρια διαρκείας για να μας βοηθήσει ο κόσμος, υπάρχει απίστευτο ενδιαφέρον, όχι μόνο από Κερυνειώτες. Αυτά δείχνουν την αγάπη και την συμπάθεια που έχουν πολλοί στο σωματείο μας, το οποίο διεκδικεί πολλά περισσότερα από το μέγεθος του. Καταφέραμε ένα άθλο και θέλουμε να τον συνεχίσουμε. Θέλουμε να ενημερώνουμε όλο τον κόσμο για την πόλη μας, αλλά και να επαναφέρουμε το Δεν Ξεχνώ στο γήπεδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Τ' όνειρον (vid)

Τ' όνειρον (vid)

Κάποιοι πάνε να ξεχάσουν την Κερύνεια όμως η ΠΑΕΕΚ είναι εδώ για να τους την θυμίζει
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΠΑΕΕΚ