ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Κλεάνθης: «Θα ήταν πιο σοφό να αναστείλουμε την αγωνιστική»

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕΕΚ στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ΠΑΕΕΚ και τα κρούσματα: «Έχουμε έξι κρούσματα, το πρόβλημα πρακτικά είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που νόσησαν πριν τις 7 μέρες από τον καθορισμό του αγώνα, βάση της προκήρυξης δεν θεωρούνται ότι μπορούν να μετρήσουν στις απουσίες για αίτημα αναβολής. Αντιλαμβάνεστε όταν ένας ποδοσφαιριστής αποδεσμεύεται την ίδια μέρα του αγώνα ή την προηγούμενη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, δεν είναι μόνο τα κρούσματα δυστυχώς είναι και οι κάρτες είναι και οι αποδεσμεύσεις είναι και οι τραυματίες, είναι 12 σύνολο απουσίες. Είναι τέσσερις με κόβιντ, τρεις με κάρτες, δυο που αποδεσμεύτηκαν και τρείς που είναι τραυματίες».

Για τα νέα αποκτήματα: «Δεν έχουν έρθει οι κάρτες τους, είμαστε σε επαφή με τις ομοσπονδίες τους για να έρθουν, ευελπιστούμε πως θα έρθουν, γιατί στα αλήθεια θα πρέπει να κάνει αλχημείες ο Μάκης, ούτε τα νεαρά παιδιά της δεύτερη ομάδας δεν είναι έτοιμα να αγωνιστούν, βγάζουμε δεν βγάζουμε 11αδα. Προλαβαίνουμε οριακά με τα νέα αποκτήματα, είναι κοντά μας από τις 10 του μήνα, δεν έφτανε αυτό με τον κορονοϊό, αλλά λόγω και καιρικών συνθηκών δεν έκαναν προπόνηση. Οι δυσκολίες είναι για να μας επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες μας».

Για την συνέχεια: «Καταρχήν θα είναι πολύ δύσκολη και η συνέχεια με τα κρούσματα να αυξάνονται πριν να μειωθούν, από έναν ιό ο οποίος φαίνεται θα κορυφωθούν τα κρούσματα για να ξεκινήσουν να λιγοστεύουν, ουσιαστικά θα επηρεάσει και το ποδόσφαιρο εφόσον περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα βγαίνουν θετικοί οπότε έχουμε ένα δύσκολο Γενάρη, από εκεί και πέρα νομίζω θα κυλήσει καλύτερα και η ζωή μας και το ποδόσφαιρο, έχει πολλή σημασία και θα καθορίσει αποτελέσματα η πορεία του κορονοϊού, ομάδες οι οποίες θα στερηθούν συγκεκριμένες υπηρεσίες ποδοσφαιριστών βασικών τους, πιθανότατα θα χάσουν βαθμούς που δεν θα χάνανε υπό κανονικές συνθήκες».

Αν είναι υπέρ της αναβολής: «Νομίζω θα ήταν πιο σοφό να αναστείλουμε την αγωνιστική σε συνεννόηση με τους επιδημιολόγους οι οποίοι ξέρουν τι να αναμένουν στην αύξηση των κρουσμάτων, ναι μεν πρέπει να διατηρήσουμε το ποδόσφαιρο και να δώσουμε και ψυχολογική διέξοδο στον κόσμο που θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο , αλλά από την άλλη θα ήταν πιο σοφό να ανασταλεί ούτως ώστε να μην έρχεται ο κόσμος στις κερκίδες, να αναβάλλουμε 2-3 αγωνιστικές. Νομίζω η απόφαση θα είναι να συνεχιστεί η αγωνιστική και όποια ομάδα έχει κρούσματα να μην αγωνίζεται, κάτι που γίνεται και στο εξωτερικό. Η πορεία του κορονοϊού θα καθορίσει βαθμολογικούς πίνακες οι απουσίες θα είναι σημαντικές».

Για τα μεταγραφικά: «Τουλάχιστον ακόμα 2 μετάγραφες θα γίνουν ψάχνουμε και νεαρά παιδιά ερασιτέχνες είναι και θέμα αριθμού οπότε ολοκληρώσαμε τις δυο μεταγραφές θα κάνουμε ακόμη δυο. Είμαστε ακόμα στην αξιολόγηση».

ΠΑΕΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

 Στο δεύτερο... «καθάρισε» Live Score

Στο δεύτερο... «καθάρισε»

Η Δόξα μπήκε «φουριόζα» στο Β’ μέρος και με τα γκολ των Σαντίκ, Μπένι και Εμπραλίτζε πήρε ένα σημαντικό τρίποντο
24sports team
 |  ΠΑΕΕΚ