ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ορτέλι: «Προσέγγισα την ΚΟΠ για να εκπροσωπήσω την Κύπρο»

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Αγγλοκύπριος τερματοφύλακας

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Γκαμπριέλ Ορτέλι, 16χρονος Αγγλοκύπριος τερματοφύλακας που βρίσκεται στις ακαδημίες της Γουότφορντ και για τον οποίο είχαμε μιλήσει σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ. Ο εξελίξιμος κίπερ ήταν καλεσμένος στο «#ΝοChoftes Podcast – This is Mappa» με τους Στελ και Θάσο, οι οποίοι σε συνεργασία με ορισμένες ερωτήσεις που εμείς θέσαμε… κατάφεραν να αντλήσουν πολύ σημαντικές πληροφορίες για τον ίδιο.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο πιο κάτω βίντεο, ο νεαρός άσος αποκάλυψε πως παρότι ο πατέρας του είναι Ιταλός αποφάσισε να εκπροσωπήσει το νησί μας, επιλέγοντας ουσιαστικά τη χώρα της μητέρας του. Επισκέπτεται την Κύπρο σχεδόν κάθε καλοκαίρι και αφού ο ίδιος (!) επικοινώνησε με την ΚΟΠ έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρει κυπριακό διαβατήριο και να μπορεί να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα! Για αυτό το λόγο μάλιστα κατηφόρισε στο νησί μας πριν μερικές μέρες.

Πρόκειται σίγουρα για κάτι πολύ σημαντικό τόσο για τον ίδιο, όσο και την Κύπρο, καθότι αναφορές στην Αγγλία κάνουν λόγο για έναν τερματοφύλακα με εξαιρετική προοπτική.

Πέραν τούτου, ο Ορτέλι μίλησε μεταξύ άλλων για τη στήριξη των γονιών του όλα αυτά τα χρόνια, για το πως είναι να κάνεις το βήμα από τα αγγλικά grassroots σε μια ακαδημία μεγάλης ομάδας, αλλά και για τις εμπειρίες που παίρνει απ’ τους… φτασμένους τερματοφύλακες της Γουότφορντ.

Σημειώνεται ακόμη πως έκανε ξεχωριστή αναφορά στον φίλο του, Δημήτρη Στυλιανίδη, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ Λάρνακας, αγωνίζεται επίσης ως κίπερ κι είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κύπρου.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Στόπερ;

Άρης: Στόπερ;

Η επιβεβαίωση του φόβου… και ο αμείλικτος νόμος του ποδοσφαίρου
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ