ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υποψήφιος για τον πάγκο της Σάλκε ο Γραμμόζης!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είναι στη λίστα των διοικούντων

Η απόλυση του Κρίστιαν Γκρος κι ολόκληρης της αθλητικής ηγεσίας της Σάλκε, χθες, οδηγεί την γερμανική ομάδα σε αναζήτηση και… πέμπτου προπονητή για την φετινή, μόνο, σεζόν!

Συμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του «Kicker», δε, ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Σάλκε είναι ο «δικός μας» Δημήτρης Γραμμόζης!

Ο 42χρονος τεχνικός θεωρείται από τους «βασιλικούς μπλε» ως μια περίπτωση του… μέλλοντος, υπό την έννοια πως είναι μικρός σε ηλικία, ενώ το μακροχρόνιο πέρασμά του από τις ακαδημίες της Μπόχουμ του επιτρέπει να δουλέψει με μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές...

Κάτι που, στην περίπτωση της Σάλκε, είναι σημαντικό, καθώς θα χρειαστεί να στηριχθεί στα δικά της παιδιά, στην διαδικασία ανοικοδόμησης που θα μπει, άπαξ και υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται πως, το όνομα του Έλληνα προπονητή είχε «παίξει» για την ομάδα του Γκελζενκίρχεν και πέρυσι, όταν αυτός ήταν ακόμα στον πάγκο της Ντάρμσταντ.

Θυμίζουμε πως ο Γραμμόζης αγωνίστηκε στην Ομόνοια, πριν από 15 χρόνια περίπου, όταν και βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία ο Τάκης Λεμονής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: No harm done

Ομόνοια: No harm done

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ