ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Υποβίβασε» Ζε η Αντβέρπ!

Η τελευταία εξέλιξη με τον Καμερουνέζο

24sports team

info@24sports.com.cy

Εκνευρισμένη με τη συμπεριφορά του Λαμκέλ Ζε που είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή του στην Ομόνοια παρουσιάζεται η Αντβέρπ, που αδυνατεί πλέον να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή εξαιτίας και της προσφυγής των «πρασίνων» στη FIFA κατά του Καμερουνέζου και της ομάδας στην οποία θα μπορούσε να καταλήξει.

Ως γνωστόν, μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση της ένταξής του στο «τριφύλλι» ο Ζε είχε αναχωρήσει από την Κύπρο με προορισμό την Ουγγαρία προκειμένου να υπογράψει στη Φερεντσβάρος, μεταγραφή που εν τέλει δεν προχώρησε λόγω των νομικών μέτρων που πήρε η Ομόνοια.

Η Αντβέρπ αποφάσισε να διακόψει τις διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ουγγαρίας για να μην υποστεί οποιεσδήποτε κυρώσεις και ο Ζε επέστρεψε στη βελγική ομάδα, που αποφάσισε να τον βάλει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και σταμάτησε να ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει.

O Zε διατηρεί συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Αντβέρπ, η οποία με βάση τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή φαίνεται να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι θα το εξαντλήσει στην ομάδα χωρίς να καρπωθεί χρήματα για την πώλησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση