ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Υπ. Υγείας: «Με παραινέσεις της Ομόνοιας έγινε αυτό που έγινε, δυστυχώς»

Δηλώσεις του Υπουργου Υγείας

Στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» βρέθηκε φιλοξενούμενος ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έγινε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των οπαδών της Ομόνοιας στο «Ηλίας Πούλλος».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα μέτρα και αν θα υπάρξουν τα ίδια και για τον τελικό κυπέλλου. «Στον τελικό Κυπέλλου θα τηρηθούν τα ίδια μέτρα γιατί δεν θέλουμε να κατακριθούμε ότι αφήνουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η απόφαση για το παιχνίδι με την Ομόνοια ήταν ακριβώς επειδή λήφθηκαν και εισηγήσεις από την Αστυνομία και από το ίδιο το σωματείο ότι σε διαφορετική περίπτωση θα μαζευόταν ο κόσμος έξω από το γήπεδο κατά χιλιάδες με φόβο επεισοδίων κ.λ.π., να επιτραπεί όπως επιτράπηκε στον τελικό Κυπέλλου με το ίδιο ποσοστό, με διαβεβαιώσεις ότι δεν θα γινόταν οτιδήποτε άλλο. Τώρα όμως, με παραινέσεις και του ίδιου του σωματείου έγινε αυτό που έγινε, δυστυχώς. Στο χέρι της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού είναι να καλέσουν τον κόσμο τους να καλέσουν τον κόσμο τους, να τηρήσουν τα μέτρα στο γήπεδο και να μην τους καλούν σε οποιουσδήποτε πανηγυρισμούς μετά και να δούμε τις σκηνές που είδαμε προχθές».

Εν συνεχεία σημειώθηκε από την δημοσιογράφος πως υπήρξαν ανακοινώσεις στο ΓΣΠ από πλευράς ώστε ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο να μην πάει στο «Ηλίας Πούλλος» με τον υπουργό να σημειώνει «Ναι έγιναν, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι έγιναν και ανακοινώσεις που προέτρεπαν τον κόσμο να πάει στο “Ηλίας Πούλλος”».

Το βίντεο με την τοποθέτηση του Υπουργού:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

«Καψούρα» για Ματ

«Καψούρα» για Ματ

Το όνομα του Άγγλου κάνει μεγάλο «γκελ» στην Κύπρο και παίζει σε μεταγραφικά σενάρια
 |  ΑΕΚ