ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοφή: «Καλύτερο ποδόσφαιρο στην συνέχεια»

Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Ευαγόρας Χριστοφή μίλησε για όλα

Η Ομόνοια παίρνει συνεχίζει ακάθεκτη τον δρόμο της και αυτό φέρνει ικανοποίηση σε όλους. Ενδεικτικές ήταν δηλώσεις του παλαίμαχου άσου της ομάδας, Ευαγόρα Χριστοφή στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους.

«Θυμάμαι τον προπονητή όταν δεν κερδίσαμε τον Ερμή, έλεγε ότι περιμένετε και τα παιχνίδια που έρχονται μας βολεύουν. Και είχε δίκαιο, πήρε 4 νίκες, από τους έξι αγώνες που έδωσε. Και όταν κερδίζεις του ανταγωνιστές σου, τότε μειώνεις την απόσταση», είπε αρχικά και συνεχίζοντας μίλησε για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια και όταν αυτά είναι ντέρμπι, είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Ωστόσο, η Ομόνοια έχει διαχειριστεί καλά το υλικό που διαθέτει. Και θεωρώ ότι δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα για την Ομόνοια, όπως σε άλλες ομάδες. Ο προπονητής μας έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί όλο το υλικό που διαθέτει η ομάδα».

Για την συνέχεια: «Η αλήθεια να λέγεται ότι στα ντέρμπι δεν μας άρεσε αυτό που είδαμε, αλλά λες ότι είναι δύσκολα παιχνίδια, πήρες το αποτέλεσμα και προχωράς παρακάτω. Σίγουρα, πρέπει η ομάδα να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Τα παιχνίδια που έρχονται είναι ευκαιρία να πάρεις το αποτέλεσμα και να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να ευχαριστήσεις και τον κόσμο. Θεωρώ ότι αν κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και φτάσει το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, τότε πιστεύω θα είμαστε πρώτοι και με διαφορά»

Για το παιχνίδι με την Ένωση: «Η πιο υποψιασμένη ομάδα θα πρέπει να είναι η Ομόνοια. Έχω δει την Ένωση και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Παλεύει τα παιχνίδια και αν τις δώσει ευκαιρία, τότε θα σου κάνει την ζημιά. Όπως θεωρώ και όλες οι ομάδες, όταν τους δώσεις την ευκαιρία θα σου κάνουν ζημιά».

Για το VAR: «Το VAR ήρθε για να διορθώσει. Αν κάνουμε μία αναδρομή, τότε θα δούμε ότι έχει βοηθήσει. Το VAR είναι ένα μηχάνημα και το χειρίζονται άνθρωποι και θα γίνουν λάθη. Λάθη γίνονται σε όλο τον κόσμο. Για μένα έχει βοηθήσει».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση