ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χούμποτσαν: «Με εξέπληξε το επίπεδο του τοπικού πρωταθλήματος»

Σε ιστοσελίδα της Σλοβακίας παραχώρησε συνέντευξη ο Σλοβάκος αμυντικός της Ομόνοιας Τόμας Χούμποτσαν.

Την δυσκολία να αγωνιστεί αλλά και το υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου μας ήταν τα στοιχεία που τον εντυπωσίασαν…

Αρχικά είπε:

Πρώτα απ’ όλα, είμαι ρεαλιστής. Είδα τη δουλειά μου τους πρώτους έξι μήνες στην Κύπρο και τι παιγνίδια είχε η ομάδα μας. Από τη στιγμή που οι συμπαίκτες μου έπαιζαν πολύ καλά και είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα, ήταν πιο δύσκολο για μένα να αγωνιστώ.

Για την ομάδα:

Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με την προοπτική ότι θα αγωνίζομαι, δεν μπορώ να το κρίνω θετικά μέχρι τώρα (την δουλειά του στην Ομόνοια μέχρι τώρα). Μόλις ήρθα, κατάλαβα αμέσως ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Η ομάδα είχε εξαιρετική απόδοση και καταλαβαίνω τον προπονητή που δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη εντεκάδα του.

Για το πρωτάθλημα:

Πρέπει να παραδεχθώ ότι ήμουν σκεπτικός στην αρχή που ήρθα την Κύπρο και πως δεν αποφάσισα καλά. Μετάνιωσα που δεν είχα βρει μία ομάδα όπου θα είχα ταχύτερο εγκλιματισμό. Δεν έχω κανένα λόγο να είμαι νευριασμένος με κανένα στην ομάδα τώρα. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα ερχόμουν στην Κύπρο και θα αγωνίζομαι. Όμως με εξέπληξε το επίπεδο του τοπικού πρωταθλήματος και η εξαιρετική ποιότητα της ομάδας μας.

Σε ερώτηση αν σκέφτηκε να αποχωρήσει τον Χειμώνα, απάντησε:

Δεν είμαι άνθρωπος που εγκαταλείπει τη μάχη. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και εννοώ αυτό που είπα το καλοκαίρι: Να απολαύσω το ποδόσφαιρο στο τέλος της καριέρας μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X