ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρίς κόσμο στο γήπεδο οι Ευρωπαίοι μας...

Πήρε την απόφαση της η UEFA

Με ανακοίνωση της η UEFA γνωστοποίησε την απόφαση της εκτελεστικής της επιτροπής όπως όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια των διοργανώσεων the 2019/20 UEFA Champions League, 2019/20 UEFA Europa League, 2019/20 UEFA Women’s Champions League και 2019/20 UEFA Youth League θα λάβουν χώρα χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Παράλληλα η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA αφορά και όλους τους μονούς αγώνες που θα λάβουν χώρα στα προκριματικά του 2020/21 UEFA Champions League και 2020/21 UEFA Europa League.

Επί της ουσίας αυτό σημαίνει πως οι Ευρωπαίοι μας, Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων θα παίξουν χωρίς κόσμο στα πρώτα τουλάχιστον Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Μοναδική εξαίρεση τα play off του Champions League, όπου εκεί η απόφαση θα επανεξεταστεί σε μετέπειτα στάδιο. Για τους Ευρωπαϊκούς ομίλους επίσης δεν υπάρχει ακόμη απόφαση.

Η εξέλιξη αυτή όχι μόνο δεν ευνοεί τις ομάδες μας, μιας και θα είναι χωρίς τον 12ο παίκτη στο πλευρό τους, αλλά την ίδια ώρα είναι μια σημαντική οικονομική απώλεια, μιας και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια ήταν πάντα ένα σημαντικό έσοδο.

Η επίσημη ανακοίνωση της UEFA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X