ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χαρίτου: «Υπέγραψα μεσάνυχτα στην Ομόνοια»

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα» ήταν ο Ανδρέας Χαρίτου και μίλησε για την Ομόνοια και θυμήθηκε και πράγματα από την εκεί παρουσία του για χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τίτλο: «Αρχικά πλεονέκτημα έχει το ΑΠΟΕΛ λόγω ψυχολογίας. Όσο αφορά την Ομόνοια υπάρχουν σημάδια προόδου αλλά όχι τεράστια. Η ομάδα έγινε πιο δυνατή πιο κλειστή και σφριγηλή».

Για την Νέα Σαλαμίνα: «Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα και δυσκολοκατάβλητη. Είναι η αντίπαλος μας για την 5η θέση αν και δεν είναι καθόλου κολακευτικό για την Ομόνοια να μιλά για πέμπτες θέσεις αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα έχει πολύ καλό υλικό. Έχει κάνει μερικά κακά αποτελέσματα αλλά γενικά είναι μια ομάδα πολύ καλή».

Για την αξέχαστη στιγμή της καριέρας του: «Είναι δυο. Όταν απέκρουσα πέναλτι του Νικολάου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και πήγαμε τελικό το 1994. Επίσης όταν ήρθαν στο σπίτι μου τα μεσάνυχτα και μου χτύπησαν την πόρτα από την Ομόνοια το 1981 και μου έδωσαν στα χέρια τα χαρτιά για να υπογράψω στην ομάδα».

Για το VAR: «Είναι περισσότερα τα θετικά».

Αν υπάρχει βλέπει κάτι αισιόδοξο στην Ομόνοια: « Με το υλικό που υπάρχει δεν μπορείς να το πεις. Δεν θα ήθελα να υπάρχουν ποδοσφαιριστές από το παρόν ρόστερ και την επόμενη χρονιά. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή αλλά και στον Νεόφυτο Λάρκο».

Για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα: «Δεν διαφωνώ στο ότι η εικόνα του ΑΠΟΕΛ έπρεπε να ήταν καλύτερη με το ρόστερ που διαθέτει. Έχει την εμπειρία του πρωταθλητή και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το χειρότερο είναι ότι αυτό θα στοιχήσει στην ψυχική κατάσταση της ομάδας.»

Για καταληχτικό σχόλιο: «Είμαι αισιόδοξος επειδή ξέρω αυτή την ομάδα. Απλά όσοι Ομονοιάτες λένε ότι κουράστηκαν απλά να θυμηθούν γιατί στηρίζουν αυτό τον σύλλογο».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X