ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζαϊλσον: «Πάλεψα και τίμησα την κάθε μέρα γι’ αυτή την ομάδα»

Ο Βραζιλιάνος αναφέρεται και στην χώρα μας, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι μία πανέμορφη χώρα.

Το δικό του απολογισμό για την χρονιά που ολοκληρώθηκε έκανε ο Τζαϊλσον Αραούχο με ανάρτηση που έκανε στα social media. Ο Βραζιλιάνος αναφέρεται και στην χώρα μας, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι μία πανέμορφη χώρα.

Η ανάρτηση:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με αξίωσε να έχω μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να απολαύσω αυτό που μπορώ να κάνω, να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον μάνατζερ μου που με έφερε στην Κύπρο και πάλεψε μαζί μου έως το τέλος. Δυστυχώς η σεζόν για την ομάδα δεν ήταν καλύτερη καθώς δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Είμαι όμως πεπεισμένος ότι σε κάθε παιχνίδι μπαίναμε με το ίδιο πάθος για την νίκη. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Μόνο εμείς στα αποδυτήρια ξέρουμε τι πραγματικά έγινε. Από την προετοιμασία, έγιναν πολλά πράγματα. Πολλά ακούγονταν, πολλά γράφτηκαν αλλά μόνο εμείς ξέρουμε τι πραγματικά ισχύει.

Ήταν μια χρονιά με πολλές εμπειρίες για μένα. Ήμουν σε μια ξένη χώρα, δεν ήξερα την γλώσσα αλλά προσαρμόστηκα εύκολα. Η Κύπρος είναι μια πανέμορφη χώρα να ζήσει κανείς και την συστήνω ανεπιφίλακτα.

Πάλεψα και τίμησα την κάθε μέρα γι΄ αυτή την ομάδα. Αφήνω την πόρτα ανοικτή για το μέλλον. Ευχαριστώ όσους ήταν μέλη αυτής της ομάδας και με βοήθησαν. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήταν δίπλα μας».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X