ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τοποθέτηση για Λοΐζου: «Αλίμονο να υπάρχει σκοπιμότητα»

Δήλωση από τον Κωνσταντίνο Σιαμπουλλή

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0. Αναφέρθηκε στους αγώνες με την Εσθονία για το Nations League, ενώ μεταξύ αρκετών άλλων, μίλησε και για το πολύκροτο ζήτημα με τον Λοΐζο Λοΐζου, ο οποίος έμεινε εκτός κλήσεων από τον ομοσπονδιακό μας προπονητή, Νίκο Κωστένογλου.

«Δεν νομίζω να βοηθάει και τον Λοΐζου οποιαδήποτε συζήτηση. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να είναι στην κλήση. Είναι επιλογές του προπονητή και πρέπει να σεβαστούμε. Επιλέγει αυτούς που θεωρεί πιο έτοιμους. Δεν είναι κάτι νέο να προκύπτουν αντιδράσεις μετά από κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Θα πει περισσότερα το απόγευμα ο προπονητής μας», είπε αρχικά.

Αν προπονητής και ποδοσφαιριστής ήρθαν σε επικοινωνία με σκοπό ο Κωστένογλου να του αναλύσει τον λόγο που δεν τον κάλεσε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν του εξήγησε τον λόγο που δεν κλήθηκε. Μιλά με όλους ο ομοσπονδιακός μας προπονητής και είναι σε επαφή συνεχώς μαζί του. Καλύτερα να μας το απαντήσει ο ίδιος. Έχει μια πολύ καλή προσέγγιση προς τους ποδοσφαιριστές του. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να μας απαντήσει το απόγευμα».

Και κατέληξε στο γεγονός πως πολλοί θεωρούν πως υπάρχει σκοπιμότητα, μιλώντας παράλληλα και για άλλους παίκτες που έμειναν εκτός κλήσης: «Αλίμονο να υπάρχει σκοπιμότητα στη μη κλήση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Τουλάχιστον για 4-5 παίκτες έγιναν κάποια ερωτήματα που αφορούσαν στο γεγονός ότι δεν πήραν κλήση. Στην αποστολή επιλέγονται 23-24 παίκτες. Κάποιοι θα μείνουν έξω. Αν επιλέγονταν αυτοί που έμειναν έξω, θα έμεναν εκτός άλλοι. Αυτήν τη στιγμή πήγαν στην Ελπίδων, δεν είναι κάτι νέο. Υπάρχει αυτή η σύνδεση μεταξύ των δύο Εθνικών. Δεν είναι υποτιμητικό να παίζουν στην Εθνική Ελπίδων. Η Εθνική Ελπίδων έχει κι αυτή δύο σημαντικά παιχνίδια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση