ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πλάνο και ο συνδυασμός Αργυρίδη

Διαβάστε την ομιλία του υποψηφίου προέδρου του σωματείου της Ομόνοιας

Ο Μάριος Αργυρίδης παρουσίασε το πλάνο διοίκησης του σωματείου της Ομόνοιας και το συνδυασμό του σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε. Στο πλάνο του είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με την εταιρεία και να παραμείνουν τα τμήματα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναλυτικά η ομιλία του που έκανε:

«Καλημέρα σας,

Αγαπητοί φίλοι, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης,

Σας καλωσορίζω στην σημερινή μας δημοσιογραφική διάσκεψη που σκοπό έχει την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού μας για την διεκδίκηση της Διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου Ομόνοιας Λευκωσίας που έκλεισε φέτος 72 χρόνια ζωής με πολύ πλούσια Ιστορία. 50 τίτλους στο ποδόσφαιρο ανδρών, 16 στο Τμήμα πετοσφαίρισης, 12 στο Τμήμα ποδοσφαίρου σάλας , αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις στα άλλα τμήματα του Συλλόγου όπως το Γυναικείο Ποδόσφαιρο, στο Τμήμα καλαθοσφαίρισης στην Ποδηλασία και τους Δρομείς.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε εδώ και λίγο καιρό έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου να διεκδικήσω την Προεδρία του ΑΣΟΛ για τα επόμενα 3 χρόνια μετά την απόφαση του Προέδρου του Συλλόγου Λώρη Κυριάκου να μην διεκδικήσει επανεκλογή στην επόμενη Γ.Σ. του Συλλόγου.

Είχα αρχίσει άμεσα τις διαβουλεύσεις με φίλες / φίλους μέλη του Συλλόγου και την περασμένη Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου υποβάλαμε τις υποψηφιότητες μας για να διεκδικήσουμε την εκλογή μας στην επόμενη Γ.Σ. του Συλλόγου τη ερχόμενη Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Στο 15 μελή Συνδυασμό συμμετέχουν:

Αργυρίδης Μάριος

Αργυρού Γιάννα

Βασιλείου Κώστας

Ευστρατίου Σωκράτης

Ζυμαράς Αντώνης

Ιωάννου Αιμίλιος

Κουντουρής Χριστόδουλος

Νικολαΐδης Παύλος

Παπαπέτρου Ματθαίος

Πογιατζής Κούλλης

Πουμπουρής Πόλυς

Φιλοθέου Νικόλας

Χατζηγαβριήλ Κούλλης

Χατζησέργη Κυριακή (Κική)

Χρίστου Λάμπρος

Εδώ βρισκόμαστε επίσης για να αναλύσουμε τους στόχους μας για τα επόμενα 3 χρόνια στα οποία θα δραστηριοποιηθούμε στους εξής πυλώνες:

Την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο και την διασφάλιση της εφαρμογής της μεταξύ μας συμφωνίας. Παράλληλα να κτίσουμε πάνω σε αυτά που προσφέραμε τα τελευταία 2 χρόνια με την παρουσία μας στο Δ.Σ. με 3 μέλη από τα 9 και να προσπαθήσουμε να προσθέσουμε περισσότερη αξία, ιδιαίτερα τώρα που οι στιγμές είναι ιστορικές με την συμμετοχή μας στους ομίλους του Europa League αλλά και τους πρωταγωνιστικούς στόχους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Είμαστε Αθλητικός Σύλλογος και έχουμε καθήκον να λειτουργούμε και όλα τα άλλα τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Γυναικείο Ποδόσφαιρο, Ποδόσφαιρο Σάλας, Πετόσφαιρα ανδρών και γυναικών, Καλαθόσφαιρα, Ποδηλασία και Δρομείς) με προϋπολογισμούς που δεν θα δημιουργούν ελλείματα και χρέος στο Σύλλογο και πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη μας το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε μετά τον κορονοϊο. Εδώ θα καλέσουμε όλους τους οπαδούς μας να στηρίξουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου αγοράζοντας με 20 ευρώ τα εισιτήρια διαρκείας όλων των τμημάτων (δηλαδή με 20 ευρώ μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των τμημάτων ή απλά να τα δώσουν σαν εισφορά).

Την εξυπηρέτηση του υφιστάμενου χρέους (οπωσδήποτε χωρίς να δημιουργούμε νέο χρέος) του Σωματείου με προτεραιότητα την αποπληρωμή του Ομολόγου (την επόμενη τριετία) αρχίζοντας με την αποπληρωμή της πρώτης δώσεις του Ομολόγου τον Νοέμβριο του 2020 και επίσης τα χρέη προς τράπεζες αλλά και σε άλλους Πιστωτές. Εδώ (ως Οικονομικός Υπεύθυνος του Συλλόγου) να εκφράσω τις ευχαριστίες μας για την κατανόηση που δείχνουν όλοι οι Πιστωτές μας.

Να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το Σωματείο μας εδώ στην Παπανικολή τόσο κτηριακά αλλά και ότι άλλο χρειάζεται για να επιτευχθεί ο στόχος να γίνει εδώ χώρος αναφοράς για όλους τους Ομονοιάτες και να εκθέσουμε τους τίτλους του Συλλόγου ούτος ώστε να τους χαίρεται ο κόσμος μας!!

Να έρθουμε σε περισσότερη επαφή με τα μέλη και τους οπαδούς μας τόσο εδώ στο Σωματείο όσο και σε άλλους Συλλόγους σε Παγκύπρια βάση.

Αγαπητοί μου, έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα έχουμε τα επόμενα 3 χρόνια κυρίως λόγο της εξόφλησης του ομολόγου, αλλά έχουμε υποχρέωση προς τα μέλη του ΑΣΟΛ και τους χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να τα καταφέρουμε και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δουλεύοντας σκληρά και ταπεινά με τιμιότητα και υπευθυνότητα όλα μπορούν να επιτευχθούν!!

Κεφάλια κάτω λοιπόν, μανίκια πάνω, αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε!!…… πάμε ΟΜΟΝΟΙΑ!!

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το χρόνο που διαθέσετε να μας ακούσετε και θα είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας. Να είστε πάντα καλά!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Φρανσίς Ουζόχο  δείχνει την ποιότητα του

Ομόνοια: Η σεζόν του Ουζόχο

Η ονειρική εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ» , οι 17 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, οι 4 στην Ευρώπη και η ανακήρυξη του ως καλύτερου ...
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ