ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Times: «Τρελό» σενάριο για προκριματικά champions league

Ένα ματς και πρόκριση στους ομίλους

Αν και ακόμα το ψάχνουμε για το τι θα κάνουμε με τη σεζόν μας στην Κύπρο, είναι φανερό πως το κλειδί σε όλα είναι οι αποφάσεις της UEFA για το τι μέλλει γενέσθαι με τα προκριματικά των κυπέλλων Ευρώπης 2020-21.

Σύμφωνα με τους βρετανικούς Times, που συνήθως έχουν καλές πηγές στο λεγόμενο «κυβερνητικό» ρεπορτάζ του ποδοσφαίρου, συζητούνται διάφορες λύσεις στο working group που ασχολείται με το θέμα.

Ένα από αυτά, θέλει τα προκριματικά να μην είναι διπλοί αγώνες αλλά μονοί σε ουδέτερο γήπεδο. Ειδικά στο ενδεχόμενο να μην επιτραπεί να γίνουν τα ματς με κόσμο θα είναι μια λύση που δεν επηρεάζει και τόσο τα οικονομικά των ομάδων.

Στόχος είναι στις 20/10 να ξεκινά το κυρίως ταμπλό του Champions League και προσπαθούν να γλιτώσουν χρόνο. Πάντως, έχουμε αναδείξει ξανά το ενδεχόμενο να πάνε στη λύση έναρξης των προκριματικών τον Αύγουστο και να γίνονται παράλληλα με την τελική φάση των διοργανώσεων 2019-20.

Οι Times όμως, καταγράφουν και ένα ακόμα σενάριο που μοιάζει το ακραίο, σε περίπτωση που δε θα έχουμε χρόνο για κάτι άλλο. Να καταργηθούν τα προκριματικά και να παίξουν οι ομάδες κατευθείαν play offs πρόκρισης στους ομίλους!

Πως θα γίνει; Οι 12 πρωταθλήτριες των χωρών που δεν έχουν ομάδα απευθείας ομίλους και είναι ψηλότερα στην κατάταξη, θα παίξουν play offs για να βγουν τα έξι εισιτήρια που δε δίνονται μέσα από τα πρωταθλήματα.

Σε αυτό το σενάριο, με την υφιστάμενη βαθμολογία θα έπαιζε η Ομόνοια ματς πρόκρισης στους ομίλους με κάποια πρωταθλήτρια από Αυστρία, Σκωτία, Δανία, Τσεχία, Ελλάδα, Ελβετία, Σουηδία, Κροατία, Νορβηγία, Σερβία και Ισραήλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X